۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

طرز تهیه موکا وایت چاکلت و اِگ‌ ناگ لاته

Posted on خرداد 26, 1401
بدون دیدگاه

طرز تهیه موکا وایت چاکلت

این نوشیدنی وایت چاکلت موکا نام دارد که به آن موکا وایت چاکلت نیز گفته می‌ شود. مواد اصلی و تشکیل دهنده وایت چاکلت موکا، شکلات سفید و قهوه است.

وایت چاکلت موکا یکی از نوشیدنی‌ های پرطرفدار کافی شاپ‌ ها به خصوص در فصول سرد سال است و سرمای هوا لذت نوشیدن یک فنجان وایت چاکلت را چند برابر خواهد کرد.

مواد لازم برای تهیه وایت چاکلت موکا:

  • یک قاشق غذا خوری شکر
  • یک دوم فنجان شیر
  • یک قاشق غذا خوری خامه
  • یک هشتم قاشق چای خوری وانیل
  • یک دوم فنجان قهوه دمی و دو شات اسپرسو
  • یک چهارم فنجان شکلات سفید خرد شده و آب شده

روش تهیه وایت چاکلت موکا:

 برای شروع کار، ابتدا شیر را به همراه خامه داخل ظرفی بریزید و با هم ترکیب کنید، در ادامه آن را بر روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید، به صورتی که کف کند.

سپس مواد فوق را از روی حرارت برداشته و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

این مواد را داخل یک لیوان بریزید و آن را با قهوه دمی و دو شات اسپرسو به همراه شکلات سفید ترکیب کنید.

برای تزیین آن نیز می‌ توانید از خامه و شکلات سفید خرد شده استفاده کنید. نوشیدنی شما آماده سرو است نوش جان کنید.

طرز تهیه اِگ‌ ناگ لاته

اِگ‌ ناگ لاته یک نوشیدنی خوشمزه آمریکایی، بر پایه قهوه، شکر و تخم‌ مرغ است. برای طعم دار کردن و همچنین تزیین آن از جوز هندی و خامه زده شده استفاده می‌ شود.

مواد لازم برای تهیه اِگ ناگ لاته:

  • یک فنجان قهوه تازه و داغ
  • دو سوم فنجان تخم مرغ
  • خامه یک چهارم فنجان
  • یک هشتم قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • جوز هندی به مقدار لازم
  • شکر
  • خامه‌ی زده شده

روش تهیه اِگ ناگ لاته:

یک قابلمه کوچک را روی اجاق گاز با حرارت کم تا متوسط قرار دهید، سپس تخم مرغ، شکر، دارچین و جوز هندی را داخل ظرف ریخته و حدود سه دقیقه هم بزنید تا حسابی مخلوط شوند. مرتباً هم بزنید تا مخلوط نسوزد، اکنون مشاهده می‌ کنید که مخلوط کمی کف می‌ کند.

در این فاصله، یک فنجان قهوه داغ برای خود تهیه کنید. سپس مخلوط تخم مرغ کاملاً گرم شده را به قهوه خود اضافه کنید.

برای خوشمزه‌ تر شدن اگ ناگ لاته، مقداری خامه زده شده را به همراه مقداری جوز هندی به آن اضافه کنید.

ایران اسپرسوساز با ارائه بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد. با ایران اسپرسوساز همراه باشید تا به فنجان قهوه مورد علاقه خود دست یابید، هدف ما رساندن شما به بهترین هاست.

Post Views: 362
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, انواع دانه قهوه, انواع دستگاه قهوه ساز, انواع قهوه ساز, بهترین دستگاه های قهوه ساز, دانه قهوه, دانه های قهوه, دستگاه قهوه ساز, قهوه, قهوه تلخ, قهوه جوش, قهوه ساز نیمه اتوماتیک, قهوه های عربیکا, ویژگی های قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

20 − دو =

نوشته‌های تازه

  • تعمیرگاه تخصصی دستگاه اسپرسوساز در شیراز اردیبهشت 27, 1404
  • مقایسه دستگاه‌های اسپرسو: دلیونگی، فیلیپس و جورا دی 20, 1403
  • ایران اسپرسوساز: مرجع تخصصی دستگاه‌های اسپرسو در ایران دی 17, 1403
  • اسپرسوسازهایی که حرفه‌ای‌ها انتخاب می‌کنن دی 15, 1403
  • اسپرسوساز خوب، حال خوب، روز خوب! دی 13, 1403

دسته‌ها

  • اخبار (627)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲  ۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

آدرس:

شیراز ، بلوار شهید بهشتی(سیاحتگر) ، کوچه۴۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما