۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • تیتر آموزش ها
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
    • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

تهیه اسپرسو در کافه ها

Posted on بهمن 19, 1400
بدون دیدگاه

شغل یک باریستا چگونه به نظر می رسد؟

باریستا ها در طول روز کاری خود مسئولیت های زیادی دارند. در زیر همه چیزهایی را که به عنوان یک باریستا باید بدانید، از درست کردن قهوه گرفته تا تمیز کردن در پایان روز، گردآوری کرده ایم. همه کافه‌ها دقیقاً یکسان نیستند، اما در اینجا اصول اولیه برای شروع شما وجود دارد.

استخراج اسپرسو

دستور پخت و متغیرهای خود را بشناسید: درست مانند پخت و پز یا تهیه دیگر موارد، تهیه اسپرسو فوق العاده مستلزم دانستن اینکه چه مقدار از هر ماده لازم دارید و متغیرهایی که می توانید کنترل کنید تا شات مورد نظر خود را تضمین کنید، دارد. خوشبختانه اسپرسو فقط دو ماده دارد: قهوه ریز آسیاب شده و آب ، وقتی صحبت از اسپرسو به میان می آید، هرچه مواد خود را دقیق تر اندازه گیری کنید، شات های شما سازگارتر خواهد بود. فرقی نمی‌کند از مقیاس‌های حجم‌سنجی استفاده می‌کنید یا از مقیاسی که می‌تواند در ده گرم اندازه‌گیری کند، مهم است که اهداف خود را درک کنید و اینکه کدام متغیرها بر نتایج شما تأثیر می‌گذارند.

آسیاب کردن ، آسیاب شما جایی است که آماده سازی خوب اسپرسو شروع می شود. یک آسیاب با کیفیت بالا با فرزهای تیز بزرگ، ذرات کوچک قهوه یکنواخت و ثابت بیشتری تولید می کند تا تمام طعم های خوب قهوه را از آن استخراج کند. یک باریستا می تواند اندازه ذرات تولید کننده آسیاب را با سفت کردن یا شل کردن آسیاب تنظیم کند. سفت شدن باعث می شود آسیاب ریزتر شود.

میزان شما مقدار قهوه ای است که در پورتافیلتر خود قرار می دهید. این قسمت قهوه از دستور غذای شماست. محدوده مقدار شما بر اساس اندازه سبدی که استفاده می کنید تعیین می شود. خواه یک سبد هفت گرمی یک نفره، یک سبد هجده گرمی یا یک دوز بیست گرمی باشد که دوز مصرفی شما باید در محدوده ای باشد که سبد برای آن ساخته شده است. می توانید خودتان را طوری تمرین دهید که دوز مصرفی خود را کاملاً ثابت نگه دارید یا می توانید از یک ترازو استفاده کنید و در عرض یک دهم گرم اندازه گیری کنید. برای دسترسی به بهترین ها با ایران اسپرسو ساز همراه شوید.

Post Views: 196
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, تعمیر اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز شیراز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

یک × 3 =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز بهمن 19, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز بهمن 19, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز بهمن 19, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز بهمن 19, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز بهمن 19, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما