شغل یک باریستا چگونه به نظر می رسد؟
باریستا ها در طول روز کاری خود مسئولیت های زیادی دارند. در زیر همه چیزهایی را که به عنوان یک باریستا باید بدانید، از درست کردن قهوه گرفته تا تمیز کردن در پایان روز، گردآوری کرده ایم. همه کافهها دقیقاً یکسان نیستند، اما در اینجا اصول اولیه برای شروع شما وجود دارد.
استخراج اسپرسو
دستور پخت و متغیرهای خود را بشناسید: درست مانند پخت و پز یا تهیه دیگر موارد، تهیه اسپرسو فوق العاده مستلزم دانستن اینکه چه مقدار از هر ماده لازم دارید و متغیرهایی که می توانید کنترل کنید تا شات مورد نظر خود را تضمین کنید، دارد. خوشبختانه اسپرسو فقط دو ماده دارد: قهوه ریز آسیاب شده و آب ، وقتی صحبت از اسپرسو به میان می آید، هرچه مواد خود را دقیق تر اندازه گیری کنید، شات های شما سازگارتر خواهد بود. فرقی نمیکند از مقیاسهای حجمسنجی استفاده میکنید یا از مقیاسی که میتواند در ده گرم اندازهگیری کند، مهم است که اهداف خود را درک کنید و اینکه کدام متغیرها بر نتایج شما تأثیر میگذارند.
آسیاب کردن ، آسیاب شما جایی است که آماده سازی خوب اسپرسو شروع می شود. یک آسیاب با کیفیت بالا با فرزهای تیز بزرگ، ذرات کوچک قهوه یکنواخت و ثابت بیشتری تولید می کند تا تمام طعم های خوب قهوه را از آن استخراج کند. یک باریستا می تواند اندازه ذرات تولید کننده آسیاب را با سفت کردن یا شل کردن آسیاب تنظیم کند. سفت شدن باعث می شود آسیاب ریزتر شود.
میزان شما مقدار قهوه ای است که در پورتافیلتر خود قرار می دهید. این قسمت قهوه از دستور غذای شماست. محدوده مقدار شما بر اساس اندازه سبدی که استفاده می کنید تعیین می شود. خواه یک سبد هفت گرمی یک نفره، یک سبد هجده گرمی یا یک دوز بیست گرمی باشد که دوز مصرفی شما باید در محدوده ای باشد که سبد برای آن ساخته شده است. می توانید خودتان را طوری تمرین دهید که دوز مصرفی خود را کاملاً ثابت نگه دارید یا می توانید از یک ترازو استفاده کنید و در عرض یک دهم گرم اندازه گیری کنید. برای دسترسی به بهترین ها با ایران اسپرسو ساز همراه شوید.