تغییرات آب و هوایی و تولید قهوه
تغییرات آب و هوایی تهدیدی برای تغییر توزیع تولید قهوه و چرخه حیات گیاه قهوه است. قهوه با افزایش دما سریعتر می رسد و این منجر به دانه های با کیفیت پایین تر می شود. سازمان بین المللی قهوه تخمین می زند که اگر گرم شدن کره زمین در معتدل تنها چند درجه سانتیگراد افزایش یابد، منطقه در حال رشد برای مناطق مرتفع و با کیفیت بهتر، قهوه عربیکا حدود پانزده فوت در سال افزایش می یابد و ممکن است محصول قهوه را در رقابت با سایر محصولات غذایی قرار دهد. یا به دلیل خاک نامناسب در ارتفاعات بالاتر، الگوهای نامناسب بارندگی، قرار گرفتن در معرض آفات جدید و افزایش یافته یا حتی عدم وجود زیرساخت ساده، رشد آن دشوارتر باشد.
قهوه روبوستا
در بسیاری از مناطق، تولید قهوه روبوستا قبلاً تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار گرفته است که بر الگو های آب و هوای منطقه تأثیر گذاشته است. در سال های اخیر، برخی نقاط شرایط خشک تری را در طول فصل بارانی معمولی بهار و اوایل تابستان و باران های شدیدتر و مخرب تر در اواخر سال تجربه کرده است. سیل، رانش زمین و فرسایش خاک در حال رایج شدن است و در صورت ادامه افزایش دما، محصول قهوه در خطر انقراض قرار می گیرد.
اثرات زیست محیطی بر قهوه
اثرات بالقوه گرمایش جهانی می تواند تأثیرات قابل توجهی بر توزیع جغرافیایی کمربند قهوه داشته باشد. حتی تغییرات کوچک در آب و هوا می تواند به طور فاجعه آمیزی مکان کشت قهوه را تغییر دهد و می تواند به شدت بر کشاورزان خانوادگی در شهرستان های در حال توسعه و مناطق روستایی که توسعه اقتصادی محدود است تأثیر بگذارد. اقتصاد هایی که در حال حاضر به فروش و صادرات دانههای قهوه وابسته هستند، در حال حاضر استراتژی های کاهش و سازگاری را برای کاهش اثرات گرمایش جهانی بر تولید قهوه اجرا میکنند. به عنوان مثال، برخی از کشاورزان برای ایجاد دمای خنک تر برای رشد قهوه برای حفظ رطوبت، درختان سایه بیشتری کاشتهاند. اثرات بلند مدت تغییرات آب و هوایی و این استراتژی های تطبیقی بالقوه همچنان قابل مشاهده است.
ایران اسپرسو ساز بهترین قهوه ها و بهترین دستگاه ها را برای شما دارد ، برای دسترسی به بهترین ها شما میتوانید با ما همراه باشید.