دانه های روشن در مقابل دانه های تیره
برای یک دانه قهوه مشخص، مدت زمانی که برشته شده است، در محتوای آنتی اکسیدانی آن تفاوت دارد. دانه های روشن برای مدت کوتاهی برشته شده اند، در حالی که دانه های تیره زمان طولانی تری برشته شده اند.
تحقیقات تایید کرد که دانه های عربیکا با برشته سبک و متوسط ارزش غذایی بیشتری نسبت به دانه های عربیکا برشته شده تیره دارند، زیرا آنتی اکسیدان های مفیدتری برای قلب دارند.
از نظر محتوای آنتی اکسیدانی، دانه های روشن سالم تر هستند. قهوه روشن روبوستا دارای بیشترین آنتی اکسیدان است و پس از آن قهوه عربیکا با رست متوسط قرار دارد.
عربیکا دانه تیره در مقابل روبوستای روشن
کافئین بیش از حد می تواند منجر به تشنج، بی قراری و موارد دیگر شود. کافئین استرس شما را تحریک میکند، بنابراین اگر از اضطراب یا بیخوابی رنج میبرید، نوشیدنی های حاوی کافئین شما را بدتر میکنند.
برای کنترل مصرف کافئین، دانه های قهوه مناسب را انتخاب کنید و عاقلانه برشته کنید. دانه های روشن حاوی کافئین بیشتری نسبت به دانه های تیره هستند. و به طور کلی، دانه های روبوستا در هر دانه کافئین بیشتری نسبت به عربیکا دارند.
دانه برشته شده تیره عربیکا سالم ترین قهوه برای افرادی است که می خواهند قهوه را بدون کافئین مصرف کنند. از طرف دیگر، روبوستای روشن، بزرگترین سروصدا را به شما خواهد داد.
قهوه فیلتر شده در مقابل قهوه بدون فیلتر
یک مطالعه گزارش داد که روش دم کردن بر فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای مواد معدنی قهوه تأثیر می گذارد.
محققان پنج تکنیک دم کردن را آزمایش کردند:
- قطرهای
- دستگاه اسپرسوساز
- فرنچ پرس
- دم کردن ساده
بالاترین سطح آنتی اکسیدان را در قهوه دم شده از طریق قطرهای و کمترین میزان آن در فرنچ پرس وجود دارد.
فیلتر اروپرس یکی دیگر از جنبه های مهم روش دم کردن است. مانند قهوه قطره ای، فیلتر قهوه دم شده را در برابر موادی که ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند، محافظت می کند.
استفاده از قهوه فیلتر شده میتواند تعداد مواد روغنی یا دیترپنها را در قهوه کاهش دهد، که چیز خوبی است، زیرا مصرف بیش از حد دیترپنها به طور بالقوه باعث افزایش کلسترول «بد» در مصرفکنندگان زیاد قهوه میشود.
ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.