۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • تیتر آموزش ها
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
    • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

کدام دانه از دانه های قهوه بهتر است؟

Posted on فروردین 16, 1401
بدون دیدگاه

دانه های روشن در مقابل دانه های ​​تیره

برای یک دانه قهوه مشخص، مدت زمانی که برشته شده است، در محتوای آنتی اکسیدانی آن تفاوت دارد. دانه های روشن برای مدت کوتاهی برشته شده اند، در حالی که دانه های تیره زمان طولانی تری برشته شده اند.

تحقیقات تایید کرد که دانه های عربیکا با برشته سبک و متوسط ​​ارزش غذایی بیشتری نسبت به دانه های عربیکا برشته شده تیره دارند، زیرا آنتی اکسیدان های مفیدتری برای قلب دارند.

از نظر محتوای آنتی اکسیدانی، دانه های روشن سالم تر هستند. قهوه روشن روبوستا دارای بیشترین آنتی اکسیدان است و پس از آن قهوه عربیکا با رست متوسط ​​قرار دارد.

عربیکا دانه تیره در مقابل روبوستای روشن

کافئین بیش از حد می تواند منجر به تشنج، بی قراری و موارد دیگر شود. کافئین استرس شما را تحریک می‌کند، بنابراین اگر از اضطراب یا بی‌خوابی رنج می‌برید، نوشیدنی‌ های حاوی کافئین شما را بدتر می‌کنند.

برای کنترل مصرف کافئین، دانه های قهوه مناسب را انتخاب کنید و عاقلانه برشته کنید. دانه های روشن حاوی کافئین بیشتری نسبت به دانه های تیره هستند. و به طور کلی، دانه های روبوستا در هر دانه کافئین بیشتری نسبت به عربیکا دارند.

دانه برشته شده تیره عربیکا سالم ترین قهوه برای افرادی است که می خواهند قهوه را بدون کافئین مصرف کنند. از طرف دیگر، روبوستای روشن، بزرگترین سروصدا را به شما خواهد داد.

قهوه فیلتر شده در مقابل قهوه بدون فیلتر

یک مطالعه گزارش داد که روش دم کردن بر فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای مواد معدنی قهوه تأثیر می گذارد.

محققان پنج تکنیک دم کردن را آزمایش کردند:

  • قطره‌ای
  • دستگاه اسپرسوساز
  • فرنچ پرس
  • دم کردن ساده

بالاترین سطح آنتی اکسیدان را در قهوه دم شده از طریق قطره‌ای و کمترین میزان آن در فرنچ پرس وجود دارد.

فیلتر اروپرس یکی دیگر از جنبه های مهم روش دم کردن است. مانند قهوه قطره ای، فیلتر قهوه دم شده را در برابر موادی که ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند، محافظت می کند.

استفاده از قهوه فیلتر شده می‌تواند تعداد مواد روغنی یا دی‌ترپن‌ها را در قهوه کاهش دهد، که چیز خوبی است، زیرا مصرف بیش از حد دی‌ترپن‌ها به طور بالقوه باعث افزایش کلسترول «بد» در مصرف‌کنندگان زیاد قهوه می‌شود.

ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.

Post Views: 94
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب های قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه ساز, دانه قهوه, دستگاه قهوه ساز, شیراز قهوه ساز, قهوه, قهوه جوش, قهوه خانگی, قهوه ساز, قهوه ساز صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

12 − یک =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز فروردین 16, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز فروردین 16, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز فروردین 16, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز فروردین 16, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز فروردین 16, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما