کاپوچینو
هنگامی که مهارت اصلی باریستا را به دست آوردید، می توانید یاد بگیرید که چگونه خودتان یک کاپوچینو درست کنید.
کاپوچینو یک نوشیدنی قهوه ایتالیایی است که به طور سنتی با اسپرسو و شیر تهیه می شود. به جای شیر می توان از خامه استفاده کرد. حجم آن معمولاً از لاته کمتر است و لایه ضخیمتری از شیر دارد. اسپرسو معمولاً با قهوه برشته تیره تهیه می شود و ریز آسیاب می شود.
طریقه درست کردن کاپچینو
کاپوچینو معمولاً با استفاده از دستگاه اسپرسوساز درست می شود. اسپرسو دوبل در فنجان ریخته می شود و به دنبال آن مقدار شیر داغ می ریزند که با حرارت دادن شیر با استفاده از میله بخار دستگاه اسپرسوساز تهیه می شود. یک سوم بالای نوشیدنی از کف شیر تشکیل شده است که می توان آن را با هنر ساخته شده با همان شیر تزئین کرد یا به سادگی به آن دارچین یا پودر کاکائو پاشید.
روش تهیه
- مواد مورد نیاز را تهیه کنید.
- آب را داخل دستگاه اسپرسوساز خود قرار دهید.
- دو قاشق غذاخوری (دو فنجان) قهوه آسیاب شده را در پورتافیلتر قرار دهید.
- قهوه را با استفاده از یک دسته دستگاه به سمت پایین فشار دهید. این کار را دو تا سه بار انجام دهید تا مطمئن شوید که زمینه ها محکم بسته شده اند.
- پورتافیلتر را در سر گروه دستگاه اسپرسوساز خود قرار دهید و با چرخاندن آن به سمت راست آن را در جای خود قفل کنید.
تفاوت بین کاپوچینو و لاته چیست؟
در حالت ایده آل، یک کاپوچینو از قسمت های مساوی اسپرسو، شیر بخارپز و کف تشکیل شده است. یک لاته از اسپرسو و شیر بخارپز تشکیل شده است که در بالای آن یک کلاه باریک از فوم قرار دارد.
در همه موارد استفاده از آب تصفیه شده توصیه می شود، زیرا کیفیت آب می تواند بر طعم شات اسپرسوی شما تأثیر بگذارد و احتمالاً به دستگاه شما آسیب برساند.
با ما در ایران اسپرسو ساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم ، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسو ساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.