۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد خرید شما افزوده شد.

کار با دستگاه های اسپرسو ساز

Posted on بهمن 30, 1400
بدون دیدگاه

مخزن را با آب پر کنید

این مرحله بستگی زیادی به نوع دستگاه اسپرسوساز شما دارد. آنهایی که در کافی‌شاپ‌ ها هستند اغلب مستقیماً به لوله‌کشی متصل می‌شوند، بنابراین لازم نیست کار خاصی برای این مرحله انجام دهید.

با این حال، دستگاه اسپرسوساز تجاری که در خانه خود خواهید داشت، احتمالاً آنقدرها هم پیچیده نیست.

از آب لوله کشی سرد یا آب تصفیه شده استفاده کنید. بسته به دستگاه اسپرسوسازی که دارید، یا مخزن آب را بردارید و به سینک ببرید یا ظرفی را پر از آب کنید و داخل مخزن بریزید. در صورت وجود، وقتی مخزن پر شد، درب آن را تعویض کنید.

دستگاه را از قبل گرم کنید

دستگاه را روشن کنید. معمولاً یک سوئیچ پاور در جایی همراه با بک اسپلش وجود دارد. اجازه دهید دستگاه حدود پانزده دقیقه گرم شود. این امر نه تنها برای گرم کردن آب بلکه برای اینکه به ماشین زمان دهد تا فشار مورد نیاز برای فشار دادن آب به داخل زمین را ایجاد کند، ضروری است.

توجه داشته باشید که مدت زمان لازم برای گرم شدن دستگاه اسپرسوساز به اندازه دستگاه بستگی دارد. برخی ممکن است تا چهل و پنج دقیقه طول بکشد. توصیه های سازنده را بررسی کنید تا ببینید چه چیزی برای دستگاه شما مناسب است.

فیلتر پرتابل یا پورتافیلتر فنجان دسته ای کوچکی است که تفاله های قهوه را نگه می دارد. برای آماده شدن برای تهیه اسپرسو، یک سبد فیلتر را داخل قرار دهید، سپس پورتافیلتر را به پایین وصل کنید و آن را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا در جای خود قفل شود.

پس از اینکه پورتافیلتر در جای خود قفل شد، دستگاه را روی یک شات قرار دهید و اجازه دهید از طریق سر گروه خالی و پورتافیلتر جریان یابد تا هرگونه زباله یا قهوه قدیمی را بشویید. وقتی کار تمام شد، دسته را به سمت چپ بچرخانید و پورتافیلتر را بردارید.

از یک حوله تمیز برای خشک کردن آن استفاده کنید، سپس آن را در جای خود قفل کنید.

آماده سازی دانه قهوه آسیاب شده

آسیاب کردن دانه خود کمی طعم بیشتری به شما می دهد، اما می توانید آنها را از قبل آسیاب شده خریداری کنید. هر مسیری را که انتخاب می کنید، مطمئن شوید که از پودر های خوب استفاده می کنید.

آنها باید به قدری ریز باشند که تقریباً شبیه پودر یا دانه های نمک شوند. حالا پورتافیلتر را از سر گروه بردارید و زمین ها را اضافه کنید. اگر کمی سرریز شوند اشکالی ندارد.

تمامی مراحل خرید و طرز استفاده از یک دستگاه اسپرسو ساز را ما در گروه ایران اسپرسو ساز برای شما ارائه میدهیم. برای خرید دستگاه های اسپرسو ساز و کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

Post Views: 302
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, تعمیر اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

19 − 1 =

نوشته‌های تازه

  • اسپرسوساز تمام اتوماتیک: ترکیب هنر و تکنولوژی در تولید قهوه بهمن 30, 1400
  • آشنایی با پورتافیلتر قلب اسپرسوساز بهمن 30, 1400
  • بهترین دانه قهوه: انتخاب و تاثیرات آن بر کیفیت قهوه بهمن 30, 1400
  • راهنمایی برای انتخاب بهترین دستگاه اسپرسوساز بهمن 30, 1400
  • اسپرسوسازهای سوپر اتوماتیک: تکنولوژی برتر در دنیای قهوه بهمن 30, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (395)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما