درست کردن قهوه
یک فنجان قهوه خوب در اول روز می تواند روحیه شما را برای تمام روز تنظیم کند. درست کردن قهوه در خانه، خیلی آسان تر از آن چیزی است که شما فکر می کنید.
برای تهیه قهوه بهتر است از آب تصفیه شده استفاده کنید، چون هر چه ناخالصی کمتری در آب باشد، طعم قهوه بهتر خواهد بود.
کیفیت یک فنجان قهوه تا حد زیادی از کیفیت قهوه ای که برای تهیه آن استفاده می شود، تعیین می شود و هیچ چیز بهتر از دانه های تازه قهوه، نیست. به عبارت دیگر، تازه ترین قهوه، بهترین قهوه را درست می کند.
برای درست کردن قهوه ابتدا باید، دانه های تازه قهوه را از مراکز فروش قهوه تهیه کنید. حتی اگر به قهوه ساز نیازی نباشد، باز هم به دانه های تازه قهوه نیاز هست.
در صورت استفاده از دانه های کامل قهوه، دانه ها را به قطعات متوسط، خرد کنید. بعد از آن آب را در یک کتری جوش بیاورید و بگذارید حدود یک دقیقه بماند. قهوه را باید با آب بین صد و نود و پنج تا دویست و پنج درجه فارنهایت دم کنید، زیرا این بهترین دما برای استخراج محلول از قهوه است. برای این منظور لازم نیست، دمای آب خود را با دماسنج بررسی کنید. فقط آب را جوشانده و بگذارید یک دقیقه بماند. از هر ظروف دارای دسته می توان به عنوان کتری برای جوشاندن آب استفاده کرد.
درست کردن قهوه لاوازا، با استفاده از قهوه ساز کار راحتی است. اما در بعضی از موارد ممکن است دستگاه قهوه ساز در دسترس نباشد. خوشبختانه، قهوه هنوز هم بدون قهوه ساز قابل تهیه است. تمام آن چه شما نیاز دارید قهوه تازه، خرد کننده، آب گرم و لیوان است.
زمان ریختن آب جوش، فیلتر خود را در بالای لیوان قهوه قرار دهید. مهم نیست که شما فیلتر ضخیم یا نازک دارید، اما تمیز بودن آن لازم است.
فیلتر های کاغذی ارزان هستند، یافتن و حمل آن ها آسان است. اگر صافی ندارید، از یک پارچه تمیز استفاده کنید.
اگر فکر می کنید طعم قهوه بیش از حد تلخ است، قهوه بیشتری اضافه کنید. اگر خیلی ترش است، مقدار قهوه مورد استفاده خود را کاهش دهید.
برای هر فنجان قهوه ای که می خواهید درست کنید یک قاشق غذا خوری قهوه را اندازه بگیرید. برای چهار فنجان قهوه، به شصت گرم قهوه نیاز دارید.
ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.