۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

چگونه قهوه ترک درست کنیم؟

Posted on فروردین 7, 1401
بدون دیدگاه

تهیه قهوه ترک

قهوه ترک را در یک قهوه جوش مسی به نام جذوه تهیه می کنند. پودر قهوه استفاده شده باید کاملآ ریز همانند آرد آسیاب شده باشد. درست کردن یک فنجان عالی قهوه ترک یک روش عالی برای نشان دادن مهارت تهیه قهوه است.

قهوه ترک یکی از پرطرفدارترین سبک ها برای آماده کردن قهوه است و همانطور که از نامش پیداست مربوط به ترکیه می باشد.

طرز تهیه قهوه ترک

برای تهیه قهوه ترک نیاز به قهوه جوش مسی دارید که ظاهری شبیه شیرجوش دارد. بهترین جنس برای قهوه جوش مس است چون باعث انتقال یکنواخت حرارت می شود و قهوه بهتر دم می کشد. اما قهوه جوش با آلیاژ های دیگر هم در بازار قابل تهیه هستند.

سپس نیاز به خرید پودر قهوه ترک دارید. پودر قهوه ترک باید نرم و یک دست به صورت کاملآ خرد همانند آرد آسیاب شده باشد.

دانه‌ های قهوه برای قهوه ترک با دستگاه‌ های آسیاب صنعتی مخوصوصی آسیاب می‌شوند. به همین علت شما قادر به آسیاب کردن دانه قهوه برای قهوه ترک در منزل نیسیتید.

مراحل طرز تهیه قهوه ترک

  • در ابتدا فنجان که می خواهید قهوه را در آن بریزید به عنوان پیمانه آب در نظر بگیرید.
  • بسته به تعداد فنجان ها آن ها را با آب سرد پر کنید و داخل قهوه جوش خالی کنید.
  • به ازای هر فنجان یک الی دو قاشق چای خوری پودر قهوه اضافه کنید.
  • برای درست کردن قهوه ترک ایده آل با غلظت مناسب بهتر است به ازای هر فنجان دو قاشق چای خوری پودر قهوه استفاده کنید.
  • اگر مایل باشید کمی قهوه را شیرین کنید می توانید یک یا دو حبه قند به آن اضافه کنید.
  • حالا این ترکیب را با قاشق هم زده و سپس روی حرارت قرار می دهیم.
  • قهوه جوش را روی شعله بسیار ملایم قرار دهید و دیگر آن را هم نزنید.
  • هنگامی که فوم و کف قهوه روی آن تشکیل شد به آرامی آن را از روی حرارت بردارید.
  • با قاشق کف و فوم قهوه را داخل فنجان ها بریزید و مجدد قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • هنگامی که فوم و قوام قهوه شکل گرفت و قبل از اینکه قهوه شروع به قل زدن کند شعله را خاموش کنید.
  • به آرامی قهوه را داخل فنجان ها بریزید و نوش جان کنید.

با ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم ، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.

Post Views: 95
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, آسیاب های قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, تعمیر قهوه ساز, قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

8 + 12 =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز فروردین 7, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز فروردین 7, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز فروردین 7, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز فروردین 7, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز فروردین 7, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما