۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

چند نوع قهوه ترک

Posted on اسفند 8, 1400
بدون دیدگاه

قهوه دیبک

قهوه دیبک یکی از انواع سنتی قهوه ترک است که امروزه طرفداران زیادی دارد. قهوه دیبک که نوعی آسیاب می باشد با روشی متفاوت از روش های آسیاب قهوه شناخته شده که در ترکیه آسیاب می شود. قهوه دیبک با کوبیدن چکش در هاون سنگی آسیاب می شود. قهوه دیبک که از کوبیدن با هاون سنگی به دست می آید که طعم بسیار بهتر و عطری معطر دارد.

قهوه عثمانی

قهوه عثمانی که در زمان امپراتوری عثمانی با افزودن گیاهان و رایحه های مختلف به قهوه ترک تهیه می شد، امروزه نیز مصرف آن ادامه دارد. این نوع قهوه نوعی از قهوه ترک سنتی محسوب می‌شود. که بخاطر طعم و عطر خاص و خامه‌ای بودن و غلیظت بالایش در کشور ترکیه همچنان طرفدار زیادی دارد. پودر قهوه عثمانی از ترکیب پودر قهوه ترک، پودر خامه‌ای قهوه، سعلپ مخصوص، هل، کاکائو و کندر تشکیل شده است.  این محصول از دانه‌های قهوه‌های کشور برزیل تشکیل شده است. قهوه عثمانی برای شما طعمی دلچسب و با عطری از هل، کندر، قهوه، کاکائو و یک فنجان قهوه غلیظ و خامه‌ای به ارمغان می‌آورد. قهوه عثمانی به قهوه کاروانسرا نیز معروف است. این قهوه که مخصوصاً برای سلاطین آن دوره تهیه می شد، از قصر بیرون نمی رفت.

قهوه مننژیک

قهوه مننژیک نوعی قهوه است که در میان انواع سنتی قهوه ترک است. قهوه مننژیک که به قهوه چدن نیز معروف است از میوه های گیاه مننگیچ که به درخت پسته وحشی معروف است به دست می آید. مانند قهوه ترک با آب در قهوه جوش درست می شود که یک فنجان قهوه مننژیک با شکر یا شکلات سرو می شود.

قهوه کلاستیک

قهوه کلاستیک که مانند قهوه ترک تهیه می شود، با افزودن بادام به آن طعم جدید خود را به دست می آورد. بعد از اینکه مانند قهوه ترک درست شد، بادام دوبل بو داده و بادام آسیاب شده را به آن اضافه می کنند.

قهوه میرا

یکی از قوی‌ترین قهوه‌ها در میان انواع قهوه سنتی ترکیه، قهوه میرا است که با دم کردن قهوه بیش از یک بار تهیه می‌شود. فرآیند دم کردن طولانی است. قهوه میررا به جای قهوه جوش با با دستگاه قهوه ساز سرو می شود و معمولا با فنجان بدون دسته می نوشند. قهوه میررا بیشتر در مناطق شرقی اروپا مصرف می شود.

در ایران اسپرسوساز انواع قهوه ها برای شما عزیزان تهیه شده تا شما براحتی بتوانید قهوه مورد نظر خود را پیدا کنید.

 

Post Views: 239
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, تعمیر قهوه ساز, تهیه قهوه, خرید قهوه, قهوه ترک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

19 + هشت =

نوشته‌های تازه

  • مقایسه دستگاه‌های اسپرسو: دلیونگی، فیلیپس و جورا دی 20, 1403
  • ایران اسپرسوساز: مرجع تخصصی دستگاه‌های اسپرسو در ایران دی 17, 1403
  • اسپرسوسازهایی که حرفه‌ای‌ها انتخاب می‌کنن دی 15, 1403
  • اسپرسوساز خوب، حال خوب، روز خوب! دی 13, 1403
  • یه اسپرسوساز حرفه‌ای، یه تجربه متفاوت دی 10, 1403

دسته‌ها

  • اخبار (626)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲  ۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

آدرس:

شیراز ، بلوار شهید بهشتی(سیاحتگر) ، کوچه۴۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما