قهوه دیبک
قهوه دیبک یکی از انواع سنتی قهوه ترک است که امروزه طرفداران زیادی دارد. قهوه دیبک که نوعی آسیاب می باشد با روشی متفاوت از روش های آسیاب قهوه شناخته شده که در ترکیه آسیاب می شود. قهوه دیبک با کوبیدن چکش در هاون سنگی آسیاب می شود. قهوه دیبک که از کوبیدن با هاون سنگی به دست می آید که طعم بسیار بهتر و عطری معطر دارد.
قهوه عثمانی
قهوه عثمانی که در زمان امپراتوری عثمانی با افزودن گیاهان و رایحه های مختلف به قهوه ترک تهیه می شد، امروزه نیز مصرف آن ادامه دارد. این نوع قهوه نوعی از قهوه ترک سنتی محسوب میشود. که بخاطر طعم و عطر خاص و خامهای بودن و غلیظت بالایش در کشور ترکیه همچنان طرفدار زیادی دارد. پودر قهوه عثمانی از ترکیب پودر قهوه ترک، پودر خامهای قهوه، سعلپ مخصوص، هل، کاکائو و کندر تشکیل شده است. این محصول از دانههای قهوههای کشور برزیل تشکیل شده است. قهوه عثمانی برای شما طعمی دلچسب و با عطری از هل، کندر، قهوه، کاکائو و یک فنجان قهوه غلیظ و خامهای به ارمغان میآورد. قهوه عثمانی به قهوه کاروانسرا نیز معروف است. این قهوه که مخصوصاً برای سلاطین آن دوره تهیه می شد، از قصر بیرون نمی رفت.
قهوه مننژیک
قهوه مننژیک نوعی قهوه است که در میان انواع سنتی قهوه ترک است. قهوه مننژیک که به قهوه چدن نیز معروف است از میوه های گیاه مننگیچ که به درخت پسته وحشی معروف است به دست می آید. مانند قهوه ترک با آب در قهوه جوش درست می شود که یک فنجان قهوه مننژیک با شکر یا شکلات سرو می شود.
قهوه کلاستیک
قهوه کلاستیک که مانند قهوه ترک تهیه می شود، با افزودن بادام به آن طعم جدید خود را به دست می آورد. بعد از اینکه مانند قهوه ترک درست شد، بادام دوبل بو داده و بادام آسیاب شده را به آن اضافه می کنند.
قهوه میرا
یکی از قویترین قهوهها در میان انواع قهوه سنتی ترکیه، قهوه میرا است که با دم کردن قهوه بیش از یک بار تهیه میشود. فرآیند دم کردن طولانی است. قهوه میررا به جای قهوه جوش با با دستگاه قهوه ساز سرو می شود و معمولا با فنجان بدون دسته می نوشند. قهوه میررا بیشتر در مناطق شرقی اروپا مصرف می شود.
در ایران اسپرسوساز انواع قهوه ها برای شما عزیزان تهیه شده تا شما براحتی بتوانید قهوه مورد نظر خود را پیدا کنید.