اسپرسو
قهوه اسپرسو با اختراع دستگاه اسپرسوساز به وجود آمد. اولین دستگاه اسپرسوساز نوعی دستگاه آبجوش آوری بود که توسط یک شخص آلمانی اختراع شد.
قهوه اسپرسو با عبور دادن آب داغ از طریق قهوه آسیاب شده با فشار تهیه می شود. اسپرسو یک قهوه قوی و غلیظ است که از آن به عنوان یک پایه عالی برای ترکیب با نوشیدنی های قهوه دیگر استفاده می شود.
کاپوچینو
اندکی پس از اختراع دستگاه اسپرسوساز، در ایتالیا به وجود آمد. با این حال، اولین رکورد رسمی از کاپوچینو به نود سال پیش بر می گردد. کاپوچینو معمولاً در صبحانه مصرف می شود، اما یک نوشیدنی محبوب در هر زمان از روز است.
دستور کاپوچینوی کلاسیک با یک قسمت اسپرسو، یک قسمت شیر بخار پز و یک قسمت کف شیر تهیه می شود. مردم اغلب آن را با دارچین یا پودر شکلات پر می کنند. طعمی صاف و کمی شیرین دارد.
آمریکانو
آمریکانو یک نوشیدنی قهوه داغ است که با اسپرسو و آب داغ تهیه می شود. آمریکانو در طول جنگ جهانی دوم سرچشمه گرفت، جایی که سربازان آمریکایی برای کمک به افزایش سهمیه قهوه خود آب داغ را به اسپرسو اضافه کردند. همچنین گفته می شود که آنها به طعم قوی قهوه اسپرسو محلی عادت نداشتند.
قهوه آمریکانو با کشیدن یک شات اسپرسو در یک فنجان بزرگ و سپس پر کردن آن با آب داغ درست می شود. طعم غلیظ تری نسبت به اسپرسو دارد اما طعم پیچیده تری نسبت به قهوه قطره ای دارد.
کورتادو
قهوه کورتادو یک قهوه داغ است که از قسمت های مساوی اسپرسو و شیر بخارپز تهیه می شود. منشا آن در منطقه باسک اسپانیا است، اما تاریخ و سن دقیق آن مشخص نیست. کورتادو در دهه شصت به ایالات متحده گسترش یافت، جایی که به جبل الطارق معروف شد و در کشورهای آمریکای لاتین نیز محبوب است.
کورتادو با کشیدن یک شات اسپرسو در یک لیوان کوچک و سپس اضافه کردن مقدار مساوی شیر بخار پز بدون کف درست می شود. این نوشیدنی قهوه دارای طعم قوی است که به خوبی توسط شیر متعادل می شود.
ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدید ترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.