تمپر قهوه اسپرسوساز
برای تهیه نوشیدنی، باید اول دانه های قهوه به خوبی فشرده شوند که این کار بوسیله یکی از قطعات دستگاه اسپرسوساز به نام تمپر انجام میشود. برای فشرده سازی یا تمپ کردن قهوه، باید ابتدا پودر قهوه را با دست و به خوبی در پرتافیلتر ریخته و سطح آن را صاف نمود. سپس با تمپر، آنها را فشار میدهیم، اما میزان این فشار نباید بیش از حد باشد. زیرا که فشردگی بیش از حد قهوه، موجب دشوار شدن عبور آب از بین پودر قهوه شده و همین امر نیز باعث سوختن قهوه میشود.
روکش لوله بخار اسپرسوساز
این روکش یکی از قطعات دستگاه اسپرسوساز است که برای جلوگیری از خروج بی سبب بخار و همچنین سالم و تمیز نگه داشتن نوک نازل بخار به کار برده میشود.
هدگروپ اسپرسوساز
هدگروپ نیز یکی از قطعات دستگاه اسپرسوساز و آخرین ایستگاه حرکت آب در دستگاه اسپرسو است.
هدگروپها شامل چهار قسمت اساسی هستند:
- پرتافیلتر یا فیلتر اسپرسوساز
- مکانی برای قفل کردن پرتافیلتر
- راهی برای فعال سازی پمپ دستگاه
- مسیری برای انتقال آب از دیگ به سمت پرتافیلتر
هدگروپ محل خروج نوشیدنی از دستگاه است. برای تهیه نوشیدنی، اول باید پودر قهوه را در پرتافیلتر ریخته و آن را روی هدگروپ قرار بدهیم. با شروع به کار دستگاه، آب گرم از میان این دانه ها عبور کرده و نوشیدنی از خروجی پرتافیلتر به درون فنجان ریخته میشود.
پرتافیلتر اسپرسوساز
پرتافیلتر نام یکی از قطعات دستگاه اسپرسوساز است و هویت آن یک سبد و فیلتر فلزی است که درون یک دسته قرار میگیرد. برای تهیه قهوه، باید پودر قهوه داخل این سبد ریخته شود و سپس با تمپر فشرده سازی انجام شود. پس از آن که پودر قهوه به خوبی تمپ شد، میتوان پرتافیلتر را به هدگروپ وصل کرد. پرتافیلتر ها بسته به نوع و کاربری دستگاه، ابعاد مختلفی دارند اما دو نمونه از آنها با قطر پنجاه و سه میلیمتر و پنجاه و هشت میلیمتر، جزو رایج ترین نمونه های آن هستند. پرتافیلتر پنجاه و هشت میلیمتری رایج ترین سایز برای دستگاه های اسپرسو حرفهای و کافی شاپی هستند و به غیر از این موضوع، تمایز دیگری میان این دو سایز مدل پرتافیلتر وجود ندارد. زیرا که هر دوی آنها در هنگام تهیه نوشیدنی، از میزان صحیح و مناسبی از قهوه استفاده کرده و اسپرسو عالی و با کیفیتی را تولید میکنند.
مهمترین مسئله ای که در هنگام خرید پرتافیلتر پنجاه و سه یا پنجاه و هشت میلیمتری باید به آن توجه کنید، سایز پرتافیلتر متناسب با دستگاه اسپرسو شما است. چرا که اگر شما سبد پنجاه و سه میلی متری را در جای سبد پنجاه هشت میلیمتری قرار دهید، به نظر دستگاه دچار مشکل نمیشود. اما تمپر دستگاه نخواهد توانست تا فشرده سازی قهوه را به خوبی و به صورت یکنواخت انجام دهد.
ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شما را می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.