۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

نکات دم کردن اسپرسو که باید به خاطر داشته باشید

Posted on فروردین 17, 1401
بدون دیدگاه

از آب تصفیه شده استفاده کنید

از آب تصفیه شده برای تازه ترین نوشیدنی های قهوه استفاده کنید. برخی از ماشین های اتوماتیک و فوق اتوماتیک دارای نوار سختی آب هستند که به شما امکان می دهد سختی آب خود را آزمایش کنید. آب بسیار سخت نباید استفاده شود زیرا می تواند منجر به رسوب بیش از حد شود.

از دانه های قهوه روست تیره استفاده کنید

از دانه های قهوه روست تیره برای حداکثر طعم استفاده کنید و درست قبل از دم کردن، آنها را آسیاب کنید. هرچه تفاله قهوه ریزتر باشد، طعم آن قوی تر است. برخی از دستگاه های اسپرسوساز برای گرم کردن دستگاه نیاز به تهیه یک فنجان آب ساده قبل از دم کردن دارند.

از آسیاب بسیار ریز و یک دست استفاده کنید

اندازه آسیاب ایده آل بستگی به مدت زمانی دارد که دانه های قهوه شما در معرض آب قرار بگیرند. از آنجایی که اسپرسو به سرعت و تحت فشار بالا تهیه می شود، آسیاب بسیار ریز لازم است تا آب با سرعت مناسب جریان یابد. برای آسیاب کردن دانه‌ها به یکی از بهترین اندازه‌ها، از آسیاب خراش یا سایر آسیاب‌های قهوه با کارایی بالا استفاده کنید. اسپرسوی شما باید ریزتر از ماسه باشد، اما نه آنقدر پودری که جمع شود یا مانند گرد و غبار به نظر برسد باید چیزی شبیه نمک غذا باشد.

تفاوت قهوه و اسپرسو را در نظر داشته باشید

اگرچه آنها از اجزای یکسانی ساخته شده اند، قهوه و اسپرسو نوشیدنی های متفاوتی هستند. اسپرسو غلیظ تر، خامه تر و قوی تر از قهوه قطره ای است زیرا با تفاله های ریزتر و آب کمتر تحت فشار بالا درست می شود. در حالی که یک شات اسپرسو معمولاً هشتاد و هشت دهم اونس است، اسپرسو در هر اونس مایع کافئین بیشتری نسبت به قهوه قطره ای دارد.

شیر بدون چربی برای کف کردن توصیه می شود زیرا سبک ترین است و به بهترین شکل اندازه آن را افزایش می دهد. برای تهیه لاته یا سایر نوشیدنی‌های قهوه، اگر می‌خواهید کف خامه‌تری داشته باشید، از شیر دو درصد یا شیر کامل استفاده کنید.

هنگام کف کردن شیر با استفاده از میله بخار، فنجان یا پارچ داخل آن را با شیر پر کنید تا حداقل یک سوم آن در آب فرو ببرید. در حالی که آن را در زیر آب نگه داشته اید، دسته را با زاویه کمی به سمت بالا خم کنید تا شیر گرم شود تا قسمت بیرونی فنجان گرم شود. سپس، فنجان را به آرامی پایین بیاورید تا نوک آن بتواند از روی آن جدا شود و حباب هایی تشکیل دهد. شیر کمتر با کف بیشتر برای کاپوچینو و شیر با کف کمتر برای لاته استفاده می شود. همیشه بعد از بخار دادن شیر، میله بخار را با یک پارچه مرطوب پاک کنید تا از تجمع آن جلوگیری شود.

با ما در ایران اسپرسو ساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسو ساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.

Post Views: 97
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, تعمیر قهوه ساز, خرید قهوه در شیراز, خرید قهوه ساز, دانه های قهوه, دستگاه قهوه ساز, دستگاه قهوه ساز اتوماتیک, قهوه, قهوه ترک, قهوه خانگی, قهوه ساز, قهوه ساز در شیراز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دو × سه =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز فروردین 17, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز فروردین 17, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز فروردین 17, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز فروردین 17, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز فروردین 17, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما