۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

نکاتی در مورد ساخت اسپرسو حرفه ایی

Posted on آذر 30, 1400
بدون دیدگاه

کنترل دما

پارامتر های مختلفی است که برای ایجاد یک اسپرسو حرفه ایی باید رعایت شود ، ما در گروه ایران اسپرسو ساز باید ها و نباید های زیادی را برای شما می آوریم که به بهترین شکل بتوانید اسپرسو مد نظر خود را تهیه کنید.

دمای آب یکی از پارامترهای کلیدی موثر بر استخراج قهوه است. تنظیم آن و همچنین پایداری آن در طول زمان، نه تنها به دلیل کیفیت اسپرسو، بلکه به دلیل راحتی استفاده از آن بسیار مطلوب است.

ترموستات ، سوئیچ فشار یک سیستم کنترل دما آنالوگ است. معمولاً مقادیر خاصی علامت گذاری نمی شوند، بنابراین تنظیمات تقریباً تنظیم می شوند. در این حالت برای کنترل دما و درک لحظه مناسب برای شروع استخراج نیاز به تمرین دارد. با این حال، اگر فقط می خواهید یک اسپرسو یا قهوه با شیر بنوشید، سیستم آنالوگ مشکلی ندارد و رویاهای شما شامل چیزهای دیگری غیر از پورتافیلتر، سوئیچ فشار و پمپ های چرخشی است.

کنترل دمای دیجیتال

با این حال، اگر در واقع یکی از این کاربران هستید، فقط با یک کنترل کننده دمای دیجیتال PID راضی خواهید بود. از الگوریتم پیشرفته ای استفاده می کند که عملکرد بخاری ها را کنترل می کند تا دمای تنظیم شده حفظ شود. کنترلر دیجیتال به شما این امکان را می دهد که دمای مورد نظر را، اغلب با دقت تا 0.1 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، که خواستار ترین باریستا های خانگی را راضی می کند. این سیستم همیشه دمای پایدار را تضمین می کند و همچنین به شما امکان می دهد در مصرف برق صرفه جویی کنید، زیرا بخاری ها در اینجا کوتاه تر از نوع آنالوگ کار می کنند.

اتصال آب

عملکردی که راحتی استفاده را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. پس از اتصال دائمی دستگاه به آب فیلتر شده و تخلیه، دیگر لازم نیست نگران پر شدن بیش از حد مخزن فاضلاب یا قطع شدن آب در مخزن باشید. این عملکرد در دستگاه های قهوه ساز رده بالا گنجانده شده است که نه تنها در خانه، بلکه در غذاخوری های کوچک یا در دفتر نیز به خوبی کار می کنند.

ماموریت ما در گروه ایران اسپرسو ساز این است که تمامی اطلاعات خود را در اختیار مشتریان قرار دهیم تا به بهترین ها دسترسی پیدا کنند. هدف ما کسب رضایت مشریان است.

Post Views: 262
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو, خرید اسپرسو ساز شیراز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

سه × چهار =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز آذر 30, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز آذر 30, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز آذر 30, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز آذر 30, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز آذر 30, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما