کنترل دما
پارامتر های مختلفی است که برای ایجاد یک اسپرسو حرفه ایی باید رعایت شود ، ما در گروه ایران اسپرسو ساز باید ها و نباید های زیادی را برای شما می آوریم که به بهترین شکل بتوانید اسپرسو مد نظر خود را تهیه کنید.
دمای آب یکی از پارامترهای کلیدی موثر بر استخراج قهوه است. تنظیم آن و همچنین پایداری آن در طول زمان، نه تنها به دلیل کیفیت اسپرسو، بلکه به دلیل راحتی استفاده از آن بسیار مطلوب است.
ترموستات ، سوئیچ فشار یک سیستم کنترل دما آنالوگ است. معمولاً مقادیر خاصی علامت گذاری نمی شوند، بنابراین تنظیمات تقریباً تنظیم می شوند. در این حالت برای کنترل دما و درک لحظه مناسب برای شروع استخراج نیاز به تمرین دارد. با این حال، اگر فقط می خواهید یک اسپرسو یا قهوه با شیر بنوشید، سیستم آنالوگ مشکلی ندارد و رویاهای شما شامل چیزهای دیگری غیر از پورتافیلتر، سوئیچ فشار و پمپ های چرخشی است.
کنترل دمای دیجیتال
با این حال، اگر در واقع یکی از این کاربران هستید، فقط با یک کنترل کننده دمای دیجیتال PID راضی خواهید بود. از الگوریتم پیشرفته ای استفاده می کند که عملکرد بخاری ها را کنترل می کند تا دمای تنظیم شده حفظ شود. کنترلر دیجیتال به شما این امکان را می دهد که دمای مورد نظر را، اغلب با دقت تا 0.1 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، که خواستار ترین باریستا های خانگی را راضی می کند. این سیستم همیشه دمای پایدار را تضمین می کند و همچنین به شما امکان می دهد در مصرف برق صرفه جویی کنید، زیرا بخاری ها در اینجا کوتاه تر از نوع آنالوگ کار می کنند.
اتصال آب
عملکردی که راحتی استفاده را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. پس از اتصال دائمی دستگاه به آب فیلتر شده و تخلیه، دیگر لازم نیست نگران پر شدن بیش از حد مخزن فاضلاب یا قطع شدن آب در مخزن باشید. این عملکرد در دستگاه های قهوه ساز رده بالا گنجانده شده است که نه تنها در خانه، بلکه در غذاخوری های کوچک یا در دفتر نیز به خوبی کار می کنند.
ماموریت ما در گروه ایران اسپرسو ساز این است که تمامی اطلاعات خود را در اختیار مشتریان قرار دهیم تا به بهترین ها دسترسی پیدا کنند. هدف ما کسب رضایت مشریان است.