بهترین میکس های قهوه
قبل از دیدن میکس های پیشنهادی به این نکته توجه نمایید که بهترین میکس از نظر هر شخصی متفاوت است، ولی در کل یک میکس خوب باید دارای عطر و بوی عالی به هماه اسیدته متوسط و همچنین کافیین استاندارد باشد.
طعم مهمترین فاکتور در انتخاب قهوه است لذا باید حتما میکس انجام شده دارای طعم خوبی باشد.
معرفی چند میکس قهوه:
قهوه پنجاه درصد ربوستا و پنجاه درصد عربیکا:
اگرچه بسیار خوشمزه است و دارای عطر و بوی بالاست ولی ترکیب دانه های قهوه برای به دست آوردن این ترکیب نیاز به داشتن شناخت بالا، تجربه کافی و آزمون و خطا های بسیاری است تا بتوان به یک ترکیب مناسب دست پیدا کرد.
معروف ترین برند خارجی که در ایران اقدام به فروش با این ترکیب قهوه میکند می توان به شرکت کورسینی ایتالیا اشاره کرد که در دو لاین گورمت و کاراکاس در بازار موجود است.
بهترین دانه های استفاده شده در این ترکیب دارای رست مدیوم و مدیوم شکلاتی است. معمولا از این ترکیب برای درست کردن قهوه اسپرسو استفاده می شود زیرا هم دارای کافئین بالا و استاندارد است و هم تلخی و اسیدیته که در این ترکیب نرمال است.
اگر قصد دارید که خودتان یک میکس قهوه با ترکیب پنجاه درصد عربیکا و پنجاه درصد روبوستا را خودتان ترکیب کنید ما به شما دو ترکیب را پیشنهاد می کنیم
توجه کنید که کمپانی های بزرگی همچون کمپانی قهوه کورسینی از ترکیب پنجاه ربوستا و پنجاه درصد عربیکا در بلند یا ترکیب های خود استفاده می کنید.
ترکیب اول:
پی بی ربوستا بیست درصد | جاوه ربوستا بیست درصد | ویتنام ربوستا ده درصد |
کلمبیا عربیکا چهل درصد | اوگاندا عربیکا ده درصد |
ترکیب دوم:
پی بی ربوستا ده درصد | جاوه ربوستا بیست درصد | ویتنام بیست درصد |
اتیوپی ده | کلمبیا عربیکا ده درصد | اوگاندا ربوستا ده درصد |
توجه داشته باشید که در این دو ترکیب میزان درصد ترکیب روبوستا و عربیکا یکی است ولی ترکیب دوم کمی گران تر و مزه ترشی آن بیشتر است.
ایران اسپرسوساز با هدف سلامتی شما بهترین ها را برای شما می خواهد. با ما در ایران اسپرسو همراه باشید تا از بروز ترین دستگاه های اسپرسوساز با خبر باشید.