طعم قهوه
بسیاری از کسانی که قهوه می نوشند گواهی می دهند که اسپرسو ساز صنعتی خوش طعم ترین فنجان قهوه را نسبت به سایر دستگاه های قهوه ساز تولید می کند.
فقط باید اجازه دهید رسوبات قهوه یا پودر قهوه خرد شده قبل از نوشیدن اولین جرعه در ته فنجان شما جا بیفتد. همانطور که اجازه می دهید قهوه ها ته نشین شوند ، طعم قهوه قوی و غنی را نیز در آب ایجاد می کنند.
زمان طولانی تر ، طعم بهتر را ایجاد میکند. شما همچنین باید به یاد داشته باشید که بلافاصله پس از دم کشیدن پودر آسیاب شده مورد استفاده را دور بریزید و هرگز از آن برای دم کردن غنی دیگر استفاده نکنید.
روش تمیز کردن
تمیز کردن قهوه ساز های معمولی شما با تمیز کردن دستگاه های قهوه ساز اتوماتیک شما متفاوت است. پس از ریختن قهوه در فنجان یا قمقمه ، باید بلافاصله فیلتر را بشویید.
برخلاف سبد فیلتر مورد استفاده در دستگاه های قهوه ، که می توانید حتی بعد از صبحانه یا قهوه خود را تمیز کنید. همچنین ، باید فیلتر را با شل کردن دسته جدا کنید تا کاملاً تمیز شود.
باید به خاطر داشته باشید که کدام قسمت در یک موقعیت خاص قرار گرفته است تا بتوانید مجدداً آن را جمع آوری کنید. تمیز کردن سریع فیلتر بسیار مهم است زیرا باقی مانده قهوه و مخلوط قهوه بر روی فیلتر تأثیر می گذارد ، که ممکن است دفعه بعد که از آن استفاده می کنید بر طعم و بوی آن تأثیر بگذارد.
ما در گروه صنعتی ایران اسپرسو ساز دورهای زیادی از آزمایش را پشت سر گذاشته ایم و مهمترین ویژگی ها را در هر قطعه ای از تجهیزات را شناسایی کرده ایم ، بنابراین وقتی با مشتریان روبرو میشویم می دانید که به دنبال چه چیزی هستند. با ما در ایران اسپرو ساز همراه باشید تا به بهترین ها دسترسی داشته باشید.