کلمبیا
قهوه کلمبیا در جایگاه چهارم در تولید قرار می گیرد این قهوه در ارتفاع هزار و دویست تا دو هزار متر کشت می شود. قهو کلمبیا بسیار پرطرفدار است و دارای عطر و بوی عالی، طعم ملایم و کاراملی، تلخی کم، ترشی ملایم یکی از خوشمزه ترین قهوه ای جهان محسوب می شود.
- عطر و طعم: شیرین
- کاراملی
- فندقی
- اسیدیته: متوسط تا زیاد
- بادی یا بدنه: متوسط
در قهوه کلمبیا همه چیز متعادل است و یکی از شاخص ها بیشتر از دیگری نیست.
قهوه هند
رایج ترین گونه در قهوه هند قهوه روبوستاست، که شصت درصد از تولید کشور را شامل می شود. تولید قهوه در این کشور پنجاه درصد رشد داشته است.
قهوه هندوستان معمولا بین ارتفاع پانصد تا هزار و پانصد متری کشت می شود.
در مجموع قهوه هندوستان تلخ، ترشی کم، اسیدیته بالا، غلیظ می باشد و در قهوه میکس بسیار پرطرفدار است.
قهوه چری که در ایران پر فروش است نیز محصول هندوستان است که دارای طعمی ملایم و کافئین بسیار بالا است.
اتیوپی
بزرگترین تولید کننده در آفریقا محسوب می شود. حدود پنجاه درصد از قهوه تولیدی در خود کشور استفاده می شود و حدود پنجاه درصد صادرات می شود.
اتیوپی سیدامو:
- طعمی شیرین، تر ، اسیدیته پایی ، عکس گل و چوب
- برخی با فرآوری خشک و برخی با فرآوری خیس است.
- یرگاشف: مشهور ترین قهوه صادراتی اتیوپی است.
دارای بادی متوسط، طعم شیرین گل و مرکبات است. معمولاً با فرآوری خیز تولید می شود و کیفیت آن بالا تر از سیدامو است.
هندوراس
قهوه که بخش مهمی از اقتصاد این کشور است معمولا به صورت پیشرفته کشت نمی شود و عموما به صورت سنتی تولید می شود لذا قیمت نسبتا زیاد است.
قهوه هندوراس دارای ترشی متوسط ، تلخی کم، عطر و بوی بسیار بالا، بادی متوسط و غلظت کم است.
ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.