گام اول
برای یک موکا پات شش فنجانی:
حدود بیست تا بیست و دو گرم قهوه را بزرگ تر از قهوه ای که برای دستگاه های اسپرسوساز برقی استفاده می شود، آسیاب کنید، توجه داشته باشید که پودر آسیاب شده حتما درشت به اندازه دانه های شکر باشد در غیر این صورت موکاپات نمی تواند قهوه خوبی دم کند.
گام دوم
محفظه زیرین قابلمه موکا را با آب پر کنید تا با دریچه هم سطح شود، حدود سیصد و چهل و پنج گرم آب پر کنید. قیف (ظرف تفاله قهوه) را در قابلمه قرار دهید. اگر آب وارد قیف شد، مقدار اضافی آن را بریزید و قیف را تعویض کنید.
مرحله سوم
قیف را با قهوه آسیاب شده پر کنید، تفاله ها را انگشت صاف کنید و لبه قیف را پاک کنید تا درب خوب بسته شود.
مرحله چهارم
قسمت بالای دهانه موکا قابلمه را محکم پیچ کنید. توجه کنید که برای محکم کردن قابلمه دسته قابلمه را نگرید چون دسته ضعیف است و ممکن است بشکند برای این کار خود قابلمه را بگیرید.
مرحله پنج
قابلمه موکا را روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید. در صورت استفاده از اجاق گاز دقت کنید که شعله بزرگتر از پایه قابلمه نباشد تا دسته آن در معرض حرارت قرار نگیرد.
مرحله شش
همانطور که آب در محفظه پایین به جوش نزدیک می شود، فشار یک جریان قهوه را به طور پیوسته به داخل محفظه بالایی فشار می دهد. وقتی صدای خش خش و غرغر را می شنوید، می دانید که این کار تمام می شود. فورا قابلمه موکا را از روی حرارت بردارید. بگذارید قهوه تمام شود تا به محفظه بالایی برود و سپس با احتیاط (و یک ظرف قابلمه) قهوه خود را بریزید.
برای تمیز کردن موکا پات خود برای استفاده بعدی، هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، قسمت بالای دهانه را باز کنید و واشر لاستیکی و صفحه فیلتر را که بالای قیف قرار دارد بردارید. از آب گرم و بدون صابون استفاده کنید تا تمام قسمت ها را کاملا تمیز کنید. اگر نمیتوانید روغنهای باقیمانده قهوه را پاک کنید، از پاککنندههای مخصوص قهوه استفاده کنید که بدون ایجاد طعم صابونی، باقی ماندهها را از بین میبرد.
ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.