۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

مراحل تهیه قهوه با دستگاه موکاپات

Posted on فروردین 9, 1401
بدون دیدگاه

گام اول

برای یک موکا پات شش فنجانی:
حدود بیست تا بیست و دو گرم قهوه را بزرگ تر از قهوه ای که برای دستگاه های اسپرسوساز برقی استفاده می شود، آسیاب کنید، توجه داشته باشید که پودر آسیاب شده حتما درشت به اندازه دانه های شکر باشد در غیر این صورت موکاپات نمی تواند قهوه خوبی دم کند.

گام دوم

محفظه زیرین قابلمه موکا را با آب پر کنید تا با دریچه هم سطح شود، حدود سیصد و چهل و پنج گرم آب پر کنید. قیف (ظرف تفاله قهوه) را در قابلمه قرار دهید. اگر آب وارد قیف شد، مقدار اضافی آن را بریزید و قیف را تعویض کنید.

مرحله سوم

قیف را با قهوه آسیاب شده پر کنید، تفاله ها را انگشت صاف کنید و لبه قیف را پاک کنید تا درب خوب بسته شود.

مرحله چهارم

قسمت بالای دهانه موکا قابلمه را محکم پیچ کنید. توجه کنید که برای محکم کردن قابلمه دسته قابلمه را نگرید چون دسته ضعیف است و ممکن است بشکند برای این کار خود قابلمه را بگیرید.

مرحله پنج

قابلمه موکا را روی اجاق گاز با حرارت متوسط ​​قرار دهید. در صورت استفاده از اجاق گاز دقت کنید که شعله بزرگتر از پایه قابلمه نباشد تا دسته آن در معرض حرارت قرار نگیرد.

مرحله شش

همانطور که آب در محفظه پایین به جوش نزدیک می شود، فشار یک جریان قهوه را به طور پیوسته به داخل محفظه بالایی فشار می دهد. وقتی صدای خش خش و غرغر را می شنوید، می دانید که این کار تمام می شود. فورا قابلمه موکا را از روی حرارت بردارید. بگذارید قهوه تمام شود تا به محفظه بالایی برود و سپس با احتیاط (و یک ظرف قابلمه) قهوه خود را بریزید.

برای تمیز کردن موکا پات خود برای استفاده بعدی، هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، قسمت بالای دهانه را باز کنید و واشر لاستیکی و صفحه فیلتر را که بالای قیف قرار دارد بردارید. از آب گرم و بدون صابون استفاده کنید تا تمام قسمت ها را کاملا تمیز کنید. اگر نمی‌توانید روغن‌های باقی‌مانده قهوه را پاک کنید، از پاک‌کننده‌های مخصوص قهوه استفاده کنید که بدون ایجاد طعم صابونی، باقی مانده‌ها را از بین می‌برد.

ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.

Post Views: 109
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, بهترین دستگاه های قهوه ساز, تعمیر قهوه ساز, قهوه, قهوه اسپرسو ساز, قهوه تلخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

18 + سه =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز فروردین 9, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز فروردین 9, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز فروردین 9, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز فروردین 9, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز فروردین 9, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما