مجموعه بی نظیر ایران اسپرسو ساز
ما مجموعهای از مجموعه داده های واقعی از دم آوری اسپرسو توسط دستگاه های حرفهای قهوه سازی را تجزیه و تحلیل میکنیم و همه همبستگی ها را بین متغیرهای تأثیرگذار بر کیفیت خارجی و معیارهای واقعی تعیینکننده کیفیت اسپرسو استخراج میکنیم.
بینش های جدید از استخراجهای قهوه در دنیای واقعی جمعآوریشده در این زمینه، همراه با یک رویکرد مبتنی بر داده ها ارائه میشود، که میتواند بینشهایی را در مورد کیفیت اسپرسو و تأثیر آن بر زندگی مصرفکنندگان و انتخاب های صنایع قهوه سازی آشکار کند. ترکیب قهوه به عنوان یک عنصر اصلی با نقش اساسی. تنظیمات آسیاب، مسئول وزن مناسب تفاله قهوه و میزان ریز آسیاب شدن آن بسیار مهم و قابل پیگیری است .
دستگاه اسپرسو ساز، با ماشین سازان حرفه ای که چنین فناوری را بارها و بارها بهبود می بخشند تا همیشه اسپرسوی عالی را وعده دهند.
تاثیر زیاد آموزش در تهیه یک اسپرسو ساز
باریستا، یعنی انسان در حال آماده سازی اسپرسو در بار، از انتخاب ترکیب، تنظیمات آسیاب دستی، و استفاده صحیح از دستگاه قهوه ساز و روش دم کردن آن است.اسپرسو به نحوه تهیه نوشیدنی اشاره دارد نه نوع دانه قهوه ای که استفاده می کنید یا برشته آن ، اساساً اسپرسو قهوه غلیظی است که به طور کلی تحت فشار به سرعت آماده میشود. این فرآیند شامل کشیدن آب از طریق کیک یا بستر قهوه آسیاب شده بسته بندی شده برای استخراج یک شات قهوه در لیوان شما است.
انواع ماشین ها و نحوه کار آنها
تفاوت بین اسپرسو سازهای دستی و اتوماتیک نیز به تکنیک بازمی گردد. ماشینهایی که برای فشار دادن آب از طریق بستر قهوه به نیروی فیزیکی نیاز دارند، بهعنوان دستی طبقه بندی میشوند. معمولاً شما یک اهرم را می کشید، اما برخی از ماشین های قابل حمل از طریق یک دکمه یا فشار کار می کنند. استخراج دستی به شما امکان می دهد فشار را در حین استخراج تغییر دهید، که بسیاری از علاقه مندان به اسپرسو خانگی می خواهند بتوانند خود را کنترل کنند تا به نوشیدنی عالی خود دست یابند. به خاطر داشته باشید اسپرسوساز های دستی می توانند ویژگی های خودکار داشته باشند.
با ایران اسپرسو ساز به بهترین ها در دستگاه های اسپرسو ساز و نحوه تهیه اسپرسو و بهترین پشتیبانی فکر کنید.