قهوه و اسپرسو بخشی از زندگی هر فرد
قهوه در حال حاضر بخشی ضروری از زندگی مردم است که بسیاری اغلب می گویند بدون آن نمی توانند زندگی کنند. همانطور که آمار مصرف قهوه در سراسر جهان نشان می دهد، این یک کالای ارزشمند است.
اما آیا می دانید فرآیند طولانی در تهیه قهوه چیست؟ به نظر شما چه چیزی لازم است تا از زمین به جام شما برسد؟ بیایید در این مقاله در مورد تمام کارهای سختی که در صبح برای فنجان قهوه شما انجام می شود صحبت کنیم.
آسیاب خود را به درستی انجام دهید
قهوه باید ریز آسیاب شود تا اسپرسو به درستی دم بکشد. این به دلیل زمان کوتاهی است که تفاله قهوه با آب در تماس است. به عنوان یک قاعده کلی در دنیای قهوه، هرچه زمان تماس (دم کردن) کوتاهتر باشد، قهوه شما باید ریزتر باشد.
حقیقت قهوه
اسپرسو یک نوع دانه قهوه نیست. در واقع از هر نوع قهوه ای می توان برای تهیه اسپرسو استفاده کرد. در حالی که قهوه اسپرسو برشته شده خاصی در دسترس است، اصطلاح “اسپرسو” به شات قهوه بسیار غلیظ ساخته شده با دستگاه اسپرسوساز اشاره دارد.
قهوه دم کرده
برخلاف تهیه اسپرسو، روش های مختلفی برای دم کردن قهوه در فروشگاه ها و خانه وجود دارد. به جای طعم شدید اسپرسو، تکنیک درست دم کردن به شما این امکان را می دهد که طعم ظریف تری را از قهوه استخراج کنید. اما مانند اسپرسو، استفاده از دانه هایتان به بهترین شکل نیاز به تمرین دارد. ما ایران اسپرسو ساز محبوب ترین روش ها را در پوشش میدهیم.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز بهترین نوع دانه ها را برای استفاده روزانه به شما معرفی میکنیم ، دانه های با کیفیت در کنار دستگاه های با کیفیت این امکان را برای شما به وجود می آورد که بهترین طعم را از نوشیدنی خود داشته باشید. هدف ما کسب رضایت مشتریان میباشد.