فرایند دانه های قهوه
در طول فرآیند برشته کردن، وزن و حجم همه دانه ها تغییر می کند. شاید مهم ترین عامل در محتوای نهایی کافئین در فنجان شما، نحوه اندازه گیری این دانه ها باشد.
وقتی با حجم اندازه گیری می شود، یک فنجان دانه های روشن نسبت به یک فنجان دانه های تیره کافئین بیشتری دارد، زیرا دانه های روشن بیشتری نسبت به فنجان با دانه های تیره وجود دارد.
همراه با وزن و حجم، اندازه واقعی آسیاب نیز بر محتوای کافئین تأثیر می گذارد. مشخص شده است که بهترین مدت زمان آسیاب کردن دانه های قهوه چهل ثانیه است. این مقدار بهینه کافئین را تولید می کند، زیرا محتوای کافئین در ده تا چهل ثانیه اول افزایش می یابد. پس از چهل و دو ثانیه آسیاب کردن، محتوای کافئین در آسیاب دیگر افزایش نمی یابد.
اسپرسوی خانگی
مهم ترین چیزی که قبل از مصرف اسپرسو خانگی باید به آن توجه کنید این است که تهیه آن سخت است. کشیدن شات های مناسب بسیار سخت تر از تهیه قهوه های ریخته شده یا قطرهای است.
برای شروع به جمع آوری مقدار قابل توجهی از دانش مورد نیاز برای تهیه اسپرسوی خانگی خوب و برای درک بهتر از پیچیدگی این فرآیند در حالت ایده آل باید شخصاً یاد بگیرید. اکثر شهرها حداقل یک برشته یا کافه محلی دارند که کلاس هایی در مورد طرز تهیه اسپرسو آموزش میدهد، بنابراین میتوانید آن را خودتان تجربه کنید و آماده استفاده از دستگاه خود باشید. البته، با وجود قوانین فاصله گذاری اجتماعی، در حال حاضر تقریبا غیرممکن است.
ایران اسپرسو ساز همواره به صورت شبانه روز در تلاش است که بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما تامین کند تا بتوانید بهترین اسپرسو را با سلیقه خود در اختیار داشته باشید و به بهترین شکل انواع مدل های قهوه را برای خود و دوستان خود تهیه کنید. با ما همراه باشید.