۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

قهوه و اسپرسو با کیفیت

Posted on بهمن 16, 1400
بدون دیدگاه

فرایند دانه های قهوه

در طول فرآیند برشته کردن، وزن و حجم همه دانه ها تغییر می کند. شاید مهم ترین عامل در محتوای نهایی کافئین در فنجان شما، نحوه اندازه گیری این دانه ها باشد.

وقتی با حجم اندازه گیری می شود، یک فنجان دانه های روشن نسبت به یک فنجان دانه های تیره کافئین بیشتری دارد، زیرا دانه های روشن بیشتری نسبت به فنجان با دانه های تیره وجود دارد.

همراه با وزن و حجم، اندازه واقعی آسیاب نیز بر محتوای کافئین تأثیر می گذارد. مشخص شده است که بهترین مدت زمان آسیاب کردن دانه های قهوه چهل ثانیه است. این مقدار بهینه کافئین را تولید می کند، زیرا محتوای کافئین در ده تا چهل ثانیه اول افزایش می یابد. پس از چهل و دو ثانیه آسیاب کردن، محتوای کافئین در آسیاب دیگر افزایش نمی یابد.

اسپرسوی خانگی

مهم‌ ترین چیزی که قبل از مصرف اسپرسو خانگی باید به آن توجه کنید این است که تهیه آن سخت است. کشیدن شات‌ های مناسب بسیار سخت‌ تر از تهیه قهوه‌ های ریخته‌ شده یا قطره‌ای است.

برای شروع به جمع آوری مقدار قابل توجهی از دانش مورد نیاز برای تهیه اسپرسوی خانگی خوب  و برای درک بهتر از پیچیدگی این فرآیند  در حالت ایده آل باید شخصاً یاد بگیرید. اکثر شهرها حداقل یک برشته یا کافه محلی دارند که کلاس‌ هایی در مورد طرز تهیه اسپرسو آموزش می‌دهد، بنابراین می‌توانید آن را خودتان تجربه کنید و آماده استفاده از دستگاه خود باشید. البته، با وجود قوانین فاصله گذاری اجتماعی، در حال حاضر تقریبا غیرممکن است.

ایران اسپرسو ساز همواره به صورت شبانه روز در تلاش است که بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما تامین کند تا بتوانید بهترین اسپرسو را با سلیقه خود در اختیار داشته باشید و به بهترین شکل انواع مدل های قهوه را برای خود و دوستان خود تهیه کنید. با ما همراه باشید.

Post Views: 184
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز, قهوه, کافه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نه + نوزده =

نوشته‌های تازه

  • انواع اسپرسوساز اتوماتیک بهمن 16, 1400
  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز بهمن 16, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز بهمن 16, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز بهمن 16, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز بهمن 16, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (373)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما