روش درست کردن قهوه بر پایه اسپرسو
در دنیای قهوه، مردم دوست دارند دمنوشهای مختلف، دمای آب، دانهها، شیر، آسیاب کردن و میلیونها چیز دیگر را با یک هدف آزمایش کنند، تا آن طعم دلخواه را در یک فنجان قهوه استخراج کنند.
درست کردن قهوه بر پایه اسپرسو رایج ترین و محبوب ترین روش دم کردن قهوه در کافی شاپ هاست. اما، روش دم کردن بر اساس اسپرسو واقعا به چه معناست؟
به سادگی به این معنی است که ابتدا اسپرسو دم می شود و سپس می توان برای تهیه نوشیدنی مورد علاقه خود آب داغ یا شیر اضافه کرد و آن نوشیدنی در یک فنجان کوچک اسپرسو خوری میل می شود.
دم کردن جایگزین
دنیای قهوه به طور مداوم در حال تحول است، دم کردن بر پایه اسپرسو ممکن است استاندارد اکثر کافی شاپ ها در سراسر جهان باشد، اما همیشه یک راه جایگزین برای انجام کارها وجود دارد.
روشهای جایگزین دمآوری معمولاً شامل استفاده از فیلتر کاغذی است. فرآیند دم کردن بین روش های رایج دم کردن جایگزین بسیار شبیه است، آب گرم از تفاله های قهوه عبور می کند و قهوه را جذب و استخراج می کند و سپس از فیلتر عبور می کند. تفاله های قهوه استخراج شده در آن فیلتر باقی می ماند. مهم است که توجه داشته باشید، در طول این فرآیند زمان مشخصی برای گلدهی (آزادسازی دی اکسید کربن) و دم کردن قهوه برای استخراج طولانی تر اختصاص داده می شود.
اسپرسو
اسپرسو از ایتالیا آمده است و با استفاده از دستگاه قهوه ساز اسپرسو دم می شود. ممکن است متوجه این موضوع نباشید، اما اسپرسو تا حد زیادی محبوب ترین نوشیدنی است زیرا بسیاری از نوشیدنی های قهوه از آن به عنوان پایه استفاده می کنند.
اسپرسو با استفاده از دستگاه اسپرسوساز با آب بسیار داغ با فشار بالا از طریق یک قرص قهوه دم میشود، جایی که قرص از قهوه ریز آسیاب شده تشکیل شده است. فرآیند کلی استخراج حدود بیست تا سی ثانیه طول می کشد و حدود سی میلی لیتر نوشیدنی اسپرسو تولید می شود.
لاته
لاته زمانی متولد شد که مصرف کنندگان خواهان نسخه ای با طعم ملایم از کاپوچینو بودند. به جای ترکیب یک سوم اسپرسو و شیر بخار پز یک لاته با یک چهارم اینچ کف و مقدار زیادی شیر بخار پز شده تولید شد. طعم دادن به لاته با یک یا چند شربت شیرین روشی محبوب برای نوشیدن لاته است. به جای شیر بخار پز و کف، لاته را می توان آب استفاده کرد و روی آن را با خامه فرم گرفت.
ایران اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد.