۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • تیتر آموزش ها
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
    • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

قهوه نوشیدنی ایده آل

Posted on اسفند 15, 1400
بدون دیدگاه

روش درست کردن قهوه بر پایه اسپرسو

در دنیای قهوه، مردم دوست دارند دم‌نوش‌های مختلف، دمای آب، دانه‌ها، شیر، آسیاب کردن و میلیون‌ها چیز دیگر را با یک هدف آزمایش کنند، تا آن طعم دلخواه را در یک فنجان قهوه استخراج کنند.

درست کردن قهوه بر پایه اسپرسو رایج ترین و محبوب ترین روش دم کردن قهوه در کافی شاپ هاست. اما، روش دم کردن بر اساس اسپرسو واقعا به چه معناست؟

به سادگی به این معنی است که ابتدا اسپرسو دم می شود و سپس می توان برای تهیه نوشیدنی مورد علاقه خود آب داغ یا شیر اضافه کرد و آن نوشیدنی در یک فنجان کوچک اسپرسو خوری میل می شود.

دم کردن جایگزین

دنیای قهوه به طور مداوم در حال تحول است، دم کردن بر پایه اسپرسو ممکن است استاندارد اکثر کافی شاپ ها در سراسر جهان باشد، اما همیشه یک راه جایگزین برای انجام کارها وجود دارد.

روش‌های جایگزین دم‌آوری معمولاً شامل استفاده از فیلتر کاغذی است. فرآیند دم کردن بین روش های رایج دم کردن جایگزین بسیار شبیه است، آب گرم از تفاله های قهوه عبور می کند و قهوه را جذب و استخراج می کند و سپس از فیلتر عبور می کند. تفاله های قهوه استخراج شده در آن فیلتر باقی می ماند. مهم است که توجه داشته باشید، در طول این فرآیند زمان مشخصی برای گلدهی (آزادسازی دی اکسید کربن) و دم کردن قهوه برای استخراج طولانی تر اختصاص داده می شود.

اسپرسو

اسپرسو از ایتالیا آمده است و با استفاده از دستگاه قهوه ساز اسپرسو دم می شود. ممکن است متوجه این موضوع نباشید، اما اسپرسو تا حد زیادی محبوب ترین نوشیدنی است زیرا بسیاری از نوشیدنی های قهوه از آن به عنوان پایه استفاده می کنند.

اسپرسو با استفاده از دستگاه اسپرسوساز با آب بسیار داغ با فشار بالا از طریق یک قرص قهوه دم می‌شود، جایی که قرص از قهوه ریز آسیاب شده تشکیل شده است. فرآیند کلی استخراج حدود بیست تا سی ثانیه طول می کشد و حدود سی میلی لیتر نوشیدنی اسپرسو تولید می شود.

لاته

لاته زمانی متولد شد که مصرف کنندگان خواهان نسخه ای با طعم ملایم از کاپوچینو بودند. به جای ترکیب یک سوم اسپرسو و شیر بخار پز یک لاته با یک چهارم اینچ کف و مقدار زیادی شیر بخار پز شده تولید شد. طعم دادن به لاته با یک یا چند شربت شیرین روشی محبوب برای نوشیدن لاته است. به جای شیر بخار پز و کف، لاته را می توان آب استفاده کرد و روی آن را با خامه فرم گرفت.

ایران اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد.

 

 

Post Views: 96
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, بهترین دستگاه های قهوه ساز, تعمیر قهوه ساز, تهیه قهوه, خرید قهوه, قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

یازده − پنج =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز اسفند 15, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز اسفند 15, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز اسفند 15, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز اسفند 15, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز اسفند 15, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما