سیستم گرمایش دستگاه اسپرسو ساز
قطعاتی که آب را برای اسپرسو و بخار پز کردن شیر با استفاده از دستگاه گرم می کنند. وات و طراحی سیستم گرمایش دستگاه اسپرسو بر سرعت گرم کردن آن دستگاه برای قهوه صبحگاهی شما و همچنین سازگاری دما تأثیر می گذارد.
دستگاه اسپرسو ساسز تک دیگ
یک سیستم گرمایش که از یک دیگ بخار برای تامین آب گرم برای تهیه اسپرسو و بخار برای شیر خشک استفاده می کند. اکثر دستگاه های اسپرسو ساز دستی دارای سیستم گرمایش تک دیگ هستند که شما را ملزم می کند ابتدا اسپرسو را بکشید و سپس شیر خود را بخار پز کنید. برخی از دستگاه های اسپرسو اتوماتیک و فوق اتوماتیک دارای سیستم های دو دیگ هستند که به آنها اجازه می دهد تا شیر را بخار کرده و همزمان از دیگ های جداگانه فنجان های قهوه را بیرون بکشد.
سینی قطره ای
قسمت قابل جابجایی که در آن هنگام کشیدن فنجان استراحت می دهید. سینی های قطره ای بعد از برداشتن فنجان (یا کارافه) هرگونه قطره ای می گیرند.
هنگامی که آنها را بر می دارید ، می توانید آنها را خالی کرده و تمیز کنید بدون اینکه کل دستگاه اسپرسو ساز را به سینک ظرفشویی ببرید.
برخی از دستگاه های اسپرسو به شما اجازه می دهند سینی قطره ای را بردارید تا یک فنجان یا لیوان بلندتر در زیر فیلتر قرار گیرد.
چوب بخار
قسمتی از دستگاه اسپرسو ساز شما که شیر را برای کاپوچینو و لاته بخار پز می کند. ما نگاهی به بهترین سازندگان کاپوچینو انداخته ایم و می توانید لیست را در اینجا مشاهده کنید. برخی از چوب های بخار با یک دکمه کار می کنند. دیگران از شما می خواهند که یک دکمه کنترل کننده میزان بخار عبور شده از عصا را به شیر خود تبدیل کنید. برخی از سیستم های کف کننده شیر شیر را از دریچه ای که کف آن را می گیرد و با عبور از آن گرم می کند می کشد و به شما این امکان را می دهد که شیر را مستقیماً در نوشیدنی بریزید. همه ماشینها برای ساخت لاته مناسب نیستند.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز در تلاشیم که تجربه سال های طولانی که کسب کرده ایم را برای شما به اشتراک بگذاریم. ما هستیم که بهترین ها را برای شما به ارمغان بیاوریم.