قطعات قهوه جوش کدامند؟
قهوه جوش ها دارای ظروفی هستند که برای نگهداری قهوه ای که توسط خود قهوه جوش دم کرده استفاده می شود. قهوه جوش های شیشه ای رایج ترین نوع قهوه جوش هستند. قطعات قهوه جوش از فولاد ضد زنگ یا قاب های حرارتی ساخته شده که از جنس استیل ضد زنگ هستند. وقتی مردم در مورد قطعات مربوط به قهوه جوش صحبت می کنند، صرفاً به قهوه جوش هایی اشاره می کنند که می توانند همزمان قهوه را نگه دارند و دم کنند.
پرکلاتور و سطل قهوه
پرکولاتور نوع دیگری از قهوه جوش است که برای دم کردن قهوه استفاده می شود. این نوع سنتی تر قهوه جوش است و قبل از ظهور قهوه ساز برقی مدرن بیشترین استفاده را داشت. پرکولاتورها از فولاد ضد زنگ ساخته می شوند و معمولاً برای دم کردن قهوه در بالای اجاق گاز قرار می گیرند. امروزه تعدادی پرکولاتور برقی وجود دارد که در حال حاضر منبع حرارت خود را دارند. بنابراین دیگر نیازی به اجاق گاز نیست.
پرکولاتور از سه قسمت اصلی قهوه جوش تشکیل شده است. این یک محفظه بالایی دارد که فیلتری است که قرار است حاوی تفاله های درشت قهوه باشد. محفظه پایینی بزرگتر حاوی آب است.
قابلمه های قهوه وکیوم
قهوه جوش های خلاء جالب ترین و جذاب ترین فرآیند دم کردن قهوه را دارا هستند. در نگاه اول، بیشتر شبیه یک دستگاه آزمایشگاه علمی به نظر می رسد تا قهوه ساز.
قسمت های تشکیل دهنده قهوه جوش
اساساً از سه قسمت تشکیل شده است: یک محفظه بالایی که حاوی تفاله قهوه است، یک محفظه پایینی که حاوی آب است و یک لوله که از محفظه پایینی به پایین محفظه بالایی می رود.
برای دم کردن قهوه، تفاله قهوه را در محفظه بالایی و آب را در محفظه پایینی قرار دهید. محفظه پایینی را روی یک منبع حرارتی مانند اجاق گاز قرار دهید.
سپس، لوله را به پایه محفظه بالایی وصل کرده و محفظه بالایی را به محفظه پایین وصل کنید. مطمئن شوید که محفظه پایین پراز آب شده باشد.
هنگامی که آب به جوش میآید، آب از لوله به محفظه بالایی میرود و اجازه میدهد آب با قهوه مخلوط شود. در نهایت، فشار بخار آب، تمام آب را به سمت لوله بالا می برد و تا آن زمان، باید تمام دستگاه را از روی حرارت و روی یک سطح خنک بردارید.
همانطور که محفظه پایینی خنک می شود، خلاء ایجاد می کند و قهوه دم شده را از محفظه بالایی مجبور می کند به داخل محفظه پایین نفوذ کند. هنگامی که فقط تفاله قهوه استفاده شده در محفظه بالایی باقی بماند، می توان آن را جدا کرد. سپس محفظه پایینی به عنوان قهوه جوش عمل می کند و می توانید قهوه را سرو کنید.
نتیجه گیری
همه اینها پیچیده به نظر می رسد، اما ساده تر از آن است که به نظر می رسد. علاوه بر این، به دلیل فرآیند خلاء، تمام روغنهای ضروری و رطوبت تفالههای قهوه جذب قهوه میشوند و تنها تفالههای قهوه خشک شده در محفظه بالایی باقی میمانند. بنابراین هر بار قهوه با طعم کامل دم می شود.
در ایران اسپرسو ساز بهترین نوع قهوه جوش ها برای شما عزیزان فراهم شده است. هدف ما جلب رضایت شماست.