۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد خرید شما افزوده شد.

قهوه‌ی اندونزی

Posted on اردیبهشت 15, 1401
بدون دیدگاه

انواع قهوه اندونزی

.به جرات می توان گفت که خواص قهوه اندونزی به نسبت سایر قهوه‌ های موجود در بازار بیشتر است و در نتیجه بهترین انتخاب برای خرید یک قهوه‌ی عالی با عطر و طعم مطبوع، قهوه اندونزی خصوصا قهوه جاوه اندونزی است

دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا بیش ترین سهم تولید قهوه در کشور اندونزی را دارند، اما می‌ توان به قهوه‌ های کاپی لوواک، مندیلینگ و آچه هم اشاره کرد که جزو معروف‌ ترین قهوه‌ های اندونزی هستند.

تنوع قهوه در این کشور باعث شده است که برای ذائقه‌ های مختلف انواع دانه‌ های قهوه وجود داشته باشد تا بتوان از این کشور به عنوان یکی از بزرگ ترین و پر تنوع ترین کشور های تولید قهوه اشاره کرد.

امروزه کشور های مختلف زیادی قهوه را با بهترین کیفیت به سراسر دنیا تولید و عرضه می کنند، اما قهوه اندونزی از دیر باز کیفیت خود را به جهان ثابت کرد و همیشه اولین انتخاب عاشقان قهوه خصوصا عاشقان قهوه روبوستا بوده است.

تاریخچه قهوه اندونزی

کشت قهوه در اندونزی از اوایل ابتدای قرن هفدهم میلادی آغاز شد، اولین منطقه‌ای بود که مزارع قهوه توسط یک شرکت هلندی تاسیس شد.

در میان تمامی مناطق اندونزی که به کشت و عرضه‌ی قهوه مشغول هستند، قهوه جاوه اندونزی پرطرفدارترین است. جاوه یکی از بزرگترین مجمع الجزایر های اندونزی و یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان قهوه در اندونزی است.

در سال‌ های پایانی قرن نوزدهم نوعی بیماری مزارع قهوه را فرا گرفت و انواع قهوه عربیکا رو به نابودی گذاشت به طوری که کل قهوه کشور اندونزی از بین رفت. در آن زمان دانشمندان که به دنبال نوع و گونه‌ای از قهوه برای جایگزینی بودند در مناطقی از آفریقا گونه‌ای که مقاومت بیشتری در برابر بیماری و آفات گیاهان داشت را پیدا کردند. این نوع که همان قهوه روبوستا است به جاوه در اندونزی معرفی گردید و به سرعت این نوع از قهوه در این کشور و در مناطقی که برای رشد قهوه عربیکا مناسب نبود گسترش پیدا کرد به طوری که اکنون به عنوان دومین نوع و گونه‌ی پر مصرف قهوه در جهان شناخته می‌شود.

در میان تمامی مناطقی که در اندونزی به کشت و عرضه ی قهوه مشغول هستند، قهوه اندونزی جاوه طرفداران خاص خود را دارد.

ایران اسپرسوساز با هدف سلامتی شما بهترین ها را برای شما می خواهد. با ما در ایران اسپرسو همراه باشید تا از بروز ترین دستگاه های اسپرسوساز با خبر باشید.

Post Views: 127
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب های قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه, دانه قهوه, دانه های قهوه, دستگاه آسیاب قهوه, دستگاه قهوه ساز, دستگاه قهوه ساز اتوماتیک, شیراز قهوه ساز, قهوه, قهوه تلخ, قهوه خانگی, قهوه ساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

پنج − سه =

نوشته‌های تازه

  • بررسی گونه‌ های مختلف قطعات دستگاه اسپرسوساز و نقش آن‌ ها در تهیه قهوه اردیبهشت 15, 1401
  • معرفی انواع قهوه سازهای دستی اردیبهشت 15, 1401
  • اسپرسوساز نیمه اتومات: ترکیبی از سهولت و کیفیت در تهیه قهوه اسپرسو اردیبهشت 15, 1401
  • اسپرسوساز خانگی مدل گاستروبک اردیبهشت 15, 1401
  • اسپرسوسازهای تمام اتوماتیک: عملکرد، ویژگی‌ها و مزایا اردیبهشت 15, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (389)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما