انواع قهوه اندونزی
.به جرات می توان گفت که خواص قهوه اندونزی به نسبت سایر قهوه های موجود در بازار بیشتر است و در نتیجه بهترین انتخاب برای خرید یک قهوهی عالی با عطر و طعم مطبوع، قهوه اندونزی خصوصا قهوه جاوه اندونزی است
دو نوع قهوه عربیکا و روبوستا بیش ترین سهم تولید قهوه در کشور اندونزی را دارند، اما می توان به قهوه های کاپی لوواک، مندیلینگ و آچه هم اشاره کرد که جزو معروف ترین قهوه های اندونزی هستند.
تنوع قهوه در این کشور باعث شده است که برای ذائقه های مختلف انواع دانه های قهوه وجود داشته باشد تا بتوان از این کشور به عنوان یکی از بزرگ ترین و پر تنوع ترین کشور های تولید قهوه اشاره کرد.
امروزه کشور های مختلف زیادی قهوه را با بهترین کیفیت به سراسر دنیا تولید و عرضه می کنند، اما قهوه اندونزی از دیر باز کیفیت خود را به جهان ثابت کرد و همیشه اولین انتخاب عاشقان قهوه خصوصا عاشقان قهوه روبوستا بوده است.
تاریخچه قهوه اندونزی
کشت قهوه در اندونزی از اوایل ابتدای قرن هفدهم میلادی آغاز شد، اولین منطقهای بود که مزارع قهوه توسط یک شرکت هلندی تاسیس شد.
در میان تمامی مناطق اندونزی که به کشت و عرضهی قهوه مشغول هستند، قهوه جاوه اندونزی پرطرفدارترین است. جاوه یکی از بزرگترین مجمع الجزایر های اندونزی و یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان قهوه در اندونزی است.
در سال های پایانی قرن نوزدهم نوعی بیماری مزارع قهوه را فرا گرفت و انواع قهوه عربیکا رو به نابودی گذاشت به طوری که کل قهوه کشور اندونزی از بین رفت. در آن زمان دانشمندان که به دنبال نوع و گونهای از قهوه برای جایگزینی بودند در مناطقی از آفریقا گونهای که مقاومت بیشتری در برابر بیماری و آفات گیاهان داشت را پیدا کردند. این نوع که همان قهوه روبوستا است به جاوه در اندونزی معرفی گردید و به سرعت این نوع از قهوه در این کشور و در مناطقی که برای رشد قهوه عربیکا مناسب نبود گسترش پیدا کرد به طوری که اکنون به عنوان دومین نوع و گونهی پر مصرف قهوه در جهان شناخته میشود.
در میان تمامی مناطقی که در اندونزی به کشت و عرضه ی قهوه مشغول هستند، قهوه اندونزی جاوه طرفداران خاص خود را دارد.
ایران اسپرسوساز با هدف سلامتی شما بهترین ها را برای شما می خواهد. با ما در ایران اسپرسو همراه باشید تا از بروز ترین دستگاه های اسپرسوساز با خبر باشید.