نظریه دانشمندان در مورد زمان قهوه
دانشمندان می گویند که از نظر بیولوژیکی، سطح هورمون کورتیزول ما بین هشت تا نه صبح، ظهر یک بعد از ظهر تا شش عصر به اوج خود می رسد. بنابراین، قهوه باید بین این پنجره ها مصرف شود مانند بین ساعت نه و سی تا یازده و سی صبح میتوانم بگوییم که اواسط صبح یا اوایل بعد از ظهر احتمالاً بهترین زمان برای نوشیدن قهوه است. این زمانی است که سطح کورتیزول شما در پایین ترین حد خود است و شما در واقع از خود محرک سود می برید. نوشیدن یک نوشیدنی کافئین دار، مانند قهوه، در زمانی که سطح کورتیزول شما در بالاترین حد خود است ممکن است در واقع تاثیر زیادی نداشته باشد.
صبحانه سالم بخورید
خوردن یک یا دو ابر غذا در صبحانه هر روز صبح (یا در میان وعدههای میان وعدهای که بیش از چهار ساعت بین صبحانه و ناهار صبر کنید) سلامت مغز و بدن را تقویت میکند و دوپامین (هورمون شادی) را تقویت میکند. کلید این است که بفهمید کدام غذاها به شما احساس انرژی بیشتری میدهند.
اسپرسو خوش طعم و واقعی
تنها یک راه برای تهیه اسپرسو واقعی وجود دارد و آن هم با یک دستگاه تخصصی است بنابراین به طور کلی در هر جا که باشید با وجود یک دستگاه اسپرسو ساز از آن لذت می برید. دستگاه های اسپرسو یک شات غلیظ از قهوه غنی را با طعمی بی شک بی نظیر ارائه می دهند. به دلیل طعم شدید آن، اکثر مردم اسپرسوی خود را با آب یا شیر مانند لاته محبوب مخلوط میکنند.
تمام قهوه باید قبل از نوشیدن دم شود و اسپرسو نیز از این قاعده مستثنی نیست. اسپرسو با عبور دادن آب داغ از طریق قهوه ریز آسیاب شده تحت فشار بسیار بالا دم میشود. این منجر به یک شات قهوه بسیار غلیظ با شیرینی کاراملی و یک کرم متمایز روی آن می شود. در حالی که ساده به نظر می رسد، کشیدن یک ضربه با کیفیت به مهارت و تمرین قابل توجهی نیاز دارد.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز بهترین دستگاه ها را برای ارائه به شما تامین میکنیم ، همچنین در صورتی که دارای هر دستگاه اسپرسو سازی باشید ما میتوانیم در صورت بروز هر مشکل تعمیرات حرفه ایی را برای شما انجام دهیم. هدف ما رسیدن شما به بهترین دستگاه های اسپرسو ساز است.