۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

عوامل تاثیر گذار در طعم و عطر قهوه

Posted on خرداد 27, 1401
بدون دیدگاه

آب

آب ماده اصلی در فرآیند دم کردن قهوه است که در خصوصیات نوشیدنی نهایی از جمله طعم و عطر بسیار تاثیر گذار است.

در رابطه با آب و تاثیر آن در طعم و عطر قهوه باید این نکته را بدانید که آب وظیفه‌ی استخراج طعم را از دانه‌های قهوه به عهده دارد. به همین دلیل توصیه شده است که برای تهیه و دم کردن قهوه از آب مقطر استفاده نشود.

علاوه بر وجود مواد معدنی در آب، دمای آب هم به شدت بر حلالیت و میزان استخراج طعم قهوه تاثیر گذار است.

دمای مناسب برای استخراج عصاره‌ قهوه کمی زیر نقطه جوش در حدود نود تا نود و شش درجه است. اگر دمای آب سرد باشد، طعم دهنده‌ های قهوه به صورت کامل استخراج نمی شوند و اگر دمای آب خیلی داغ باشد، یک دم نوش با مزه تلخ بدست خواهد آمد.

اندازه و درجه‌ی آسیاب قهوه

از دیگر موارد تاثیر گذار در طعم و عطر یک فنجان قهوه درجه و اندازه آسیاب پودر قهوه است.

هر چه درجه آسیاب ریزتر باشد سطح تماس ذرات قهوه با آب بیشتر است و عصاره‌ گیری قهوه بهتر انجام می شود. هر چه عصاره‌ گیری قهوه بهتر انجام شود عطر و طعم بیشتری از قهوه خارج می شود.

این نکته را در نظر داشته باشید که درجه آسیاب علاوه بر این که در کیفیت و عطر و طعم قهوه تاثیر گذار است در عمر دستگاه هم بسیار تاثیر گذار است و اگر ما از درجه‌ی آسیاب درستی استفاده نکنیم دستگاه ما دچار آسیب جدی می شود.

نوع شیر در کنار قهوه

شیر به صورت مستقیم در فرایند عصاره گیری و خروج عطر و طعم از پودر قهوه تاثیری ندارد، اما از آن جا که بیشتر ترکیبات قهوه از جمله کاپوچینو، لاته، ماکیاتو و موارد مشابه دیگر با استفاده از شیر تهیه می‌شوند باید در انتخاب شیر هم دقت لازم به عمل آید.

بزرگترین تأثیر شیر، بر طعم و بافت قهوه‌ های ترکیبی مانند کاپوچینو کافه لاته است.

از موارد با اهمیت در انتخاب شیر برای ترکیبات قهوه، تازه بودن شیر و میزان چربی شیر است.

اگر شما دارای رژیم غذایی خاصی هستید به شما توصیه می‌کنیم برای رعایت رژیم غذایی خود از شیرهای بدون چربی و یا شیرهای رژیمی استفاده کنید.

انتخاب بهترین دستگاه قهوه ساز، ترجیحات شخصی شماست. چه به راحتی، به سلیقه و چه به قیمت آن اهمیت دهید، در نهایت یک قهوه با کیفیت خواهید داشت. با ایران اسپرسوساز همراه باشید تا بهترین انتخاب خود دست یابید.

Post Views: 112
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, آسیاب های قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, بهترین دستگاه های قهوه ساز, تعمیر قهوه ساز, تهیه قهوه, خرید انواع دانه قهوه, خرید قهوه, خرید قهوه در شیراز, دانه قهوه, دستگاه آسیاب قهوه, قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

14 + 8 =

نوشته‌های تازه

  • انواع اسپرسوساز اتوماتیک خرداد 27, 1401
  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز خرداد 27, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز خرداد 27, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز خرداد 27, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز خرداد 27, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (373)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما