به نمایه طعم نگاه کنید
چیزی که بسیاری از مردم در مورد قهوه متوجه نمی شوند این است که طعم های مختلفی دارد. قهوه ای با طعم شکلات تلخ، آجیل، لیمو، توت فرنگی و غیره پیدا خواهید کرد. برخی از رستکننده ها قهوه های طعمدار واقعاً خلاقانهای مانند خامه ها و غیره دارند. طعمی را انتخاب کنید که میدانید دوست دارید و آن را امتحان کنید، یا به دنبال نمونهگیری باشید و تعداد انگشت شماری از انواع مختلف را امتحان کنید تا زمانی که طعم برندهای را پیدا کنید.
افزودن شکر
در برابر اصرار برای افزودن شکر مقاومت کنید هنگام نوشیدن یک قهوه قوی، ممکن است وسوسه شوید که شکر اضافه کنید.
افزودن شکر طعم طبیعی قهوه دم شده را از بین می برد، به این معنی که شما واقعاً از قهوه آنطور که هست لذت نمی برید. شکر به طور کلی بر طعم های لطیف قهوه غلبه می کند.
اگر نیاز دارید که شدت آن را کمی کاهش دهید و به نوشیدن قهوه کاملا سیاه بپردازید، از کمی شیر یا خامه بخار پز استفاده کنید تا طعم را در ابتدا کمرنگ کنید. هر بار کمتر و کمتر اضافه کنید تا زمانی که به نوشیدن سیاه عادت کنید.
با قهوه سبکتر شروع کنید
قهوه روست لایت کمی تلخ تر و خوش طعم تر از قهوه رست تیره است، بنابراین اگر به قهوه سیاه عادت ندارید، انتخاب خوبی هستند. قهوه های سبک کمی اسیدیتر هستند و معمولاً روشنتر و متراکم هستند. با رست های روشن و متوسط شروع کنید و با عادت کردن به طعم، روی پودر های تیره کار کنید.
یافتن بهترین قهوه برای نوشیدن
هنگام انتخاب قهوه برای نوشیدن مشکی باید به نکات زیادی فکر کنید. برای اولین بار، قهوه تولید انبوه را از خواربار فروشی نخرید. از دستگاه های برشته کن کوچک استفاده کنید که برای ساختن پروفیل های طعم خوشمزه وقت صرف می کنند.
دانه های قهوه کامل را از قبل آسیاب شده انتخاب کنید و با کباب سبک شروع کنید. آنها کمی خوش طعم تر هستند که به راحتی می توانید خامه و شکر خود را ترک کنید.
شما یاد خواهید گرفت که یک فنجان قهوه سیاه را در کمترین زمان دوست داشته باشید!
با ما در گروه ایران اسپرسو ساز به بهترین دستگاه های اسپرسو ساز دست خواهید یافت ما همچنین بهترین دانه های اسپرسو ساز را برای شما فراهم میکنیم.