طرز تهیه لاته زنجبیلی
آیا تا به حال به این موضوع فکر کردید، که چرا نوشیدنی های لذیذی که در کافی شاپ ها میل می کنید را در منزل تهیه و میل نمی کنید؟
اولین دلیلی که برای این سوال به ذهن می آید عدم اطلاع از نحوه و طرز تهیه این نوشیدنی هاست.
لاته زنجبیلی پیشنهاد خوبی برای افرادی است که به نوشیدنی های تند علاقه دارند.
مواد لازم برای تهیه لاته زنجبیلی:
- دو قاشق غذا خوری زنجبیل
- پنجاه و هفت گرم قهوه اسپرسو
- یک دوم فنجان شیر گرم شده
- یک هشتم فنجان خامه
- یک دوم قاشق چای خوری پودر وانیل
- دارچین آسیاب شده به مقدار لازم
- جوز آسیاب شده به مقدار لازم
طرز تهیه لاته زنجبیلی:
قهوه اسپرسو و زنجبیل را داخل یک لیوان بریزید و ترکیب کنید، سپس شیر گرم شده را به آن ها اضافه کنید و در ادامه روی این مواد را با خامه بپوشانید. برای تزیین نیز میتوانید بر روی آن خامه، پودر وانیل، جوز و دارچین بریزید.
مدت زمان مورد نیاز برای آماده کردن این نوشیدنی دو دقیقه است.
قهوه دالگونا
شاید شما هم اخیراً نام قهوه دالگونا را در شبکه های مجازی شنیده باشید، دالگونا یکی از جدید ترین انوع قهوه است که در سال دو هزار وبیست و با شروع اپیدمی کرونا به دنیا معرفی شد و مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت و مردم بسیاری از این قهوه خرید کردند.
طرز تهیه قهوه دالگونا
برای تهیه قهوه دالگونا، کافی است مقادیر مساوی از پودر قهوه فوری، شکر و آب جوش را در یک ظرف یا کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید. برای هم زدن میتوانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید.
مقادیر استاندارد برای تهیه یک لیوان دالگونا، حدود دو قاشق غذا خوری از قهوه فوری و شکر است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که ذائقه و سلیقه شخصی هر فرد، می تواند این مقادیر را تغییر دهد.
حال مواد ریخته شده درون ظرف را به وسیله یک هم زن آن قدر هم بزنید تا مایع ای خمیری شکل بوجود آید. بعد از تهیه مایع خمیری شکل یا فوم، مقداری شیر به مایع خمیری اضافه کنید. در صورتی که تمایل به نوشیدن قهوه دالگونا سرد دارید، می توانید تکه های یخ را درون شیر ریخته و سپس مایع خمیری تهیه شده را به آن اضافه کنید.
ایران اسپرسوساز با ارائه بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد. با ایران اسپرسوساز همراه باشید تا به فنجان قهوه مورد علاقه خود دست یابید، هدف ما رساندن شما به بهترین هاست.