۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

طرز تهیه لاته زنجبیلی و قهوه دالگونا

Posted on خرداد 18, 1401
بدون دیدگاه

طرز تهیه لاته زنجبیلی

آیا تا به حال به این موضوع فکر کردید، که چرا نوشیدنی‌ های لذیذی که در کافی شاپ‌ ها میل می‌ کنید را در منزل تهیه و میل نمی‌ کنید؟

اولین دلیلی که برای این سوال به ذهن می‌ آید عدم اطلاع از نحوه و طرز تهیه این نوشیدنی‌ هاست.

لاته زنجبیلی پیشنهاد خوبی برای افرادی است که به نوشیدنی‌ های تند علاقه دارند.

مواد لازم برای تهیه لاته زنجبیلی:

  • دو قاشق غذا خوری زنجبیل
  • پنجاه و هفت گرم قهوه اسپرسو
  • یک دوم فنجان شیر گرم شده
  • یک هشتم فنجان خامه
  • یک دوم قاشق چای خوری پودر وانیل
  • دارچین آسیاب شده به مقدار لازم
  • جوز آسیاب شده به مقدار لازم

طرز تهیه لاته زنجبیلی:

قهوه اسپرسو و زنجبیل را داخل یک لیوان بریزید و ترکیب کنید، سپس شیر گرم شده را به آن‌ ها اضافه کنید و در ادامه روی این مواد را با خامه بپوشانید. برای تزیین نیز می‌توانید بر روی آن خامه، پودر وانیل، جوز و دارچین بریزید.

مدت زمان مورد نیاز برای آماده کردن این نوشیدنی دو دقیقه است.

قهوه دالگونا

شاید شما هم اخیراً نام قهوه دالگونا را در شبکه‌ های مجازی شنیده باشید، دالگونا یکی از جدید ترین انوع قهوه است که در سال دو هزار وبیست و با شروع اپیدمی کرونا به دنیا معرفی شد و مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت و مردم بسیاری از این قهوه خرید کردند.

طرز تهیه قهوه دالگونا

برای تهیه قهوه دالگونا، کافی است مقادیر مساوی از پودر قهوه فوری، شکر و آب جوش را در یک ظرف یا کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید. برای هم زدن می‌توانید از همزن برقی یا دستی استفاده کنید.

مقادیر استاندارد برای تهیه یک لیوان دالگونا، حدود دو قاشق غذا خوری از قهوه فوری و شکر است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که ذائقه و سلیقه شخصی هر فرد، می تواند این مقادیر را تغییر دهد.

حال مواد ریخته شده درون ظرف را به وسیله یک هم زن آن قدر هم بزنید تا مایع‌ ای خمیری شکل بوجود آید. بعد از تهیه مایع خمیری شکل یا فوم، مقداری شیر به مایع خمیری اضافه کنید. در صورتی که تمایل به نوشیدن قهوه دالگونا سرد دارید، می‌ توانید تکه‌ های یخ را درون شیر ریخته و سپس مایع خمیری تهیه شده را به آن اضافه کنید.

ایران اسپرسوساز با ارائه بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد. با ایران اسپرسوساز همراه باشید تا به فنجان قهوه مورد علاقه خود دست یابید، هدف ما رساندن شما به بهترین هاست.

Post Views: 147
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: انواع دانه قهوه, انواع دستگاه قهوه ساز, انواع قهوه ها, خرید انواع دانه قهوه, خرید قهوه در شیراز, قطعات دستگاه قهوه ساز, قهوه, قهوه اسپرسو ساز, قهوه ترک, قهوه تلخ, قهوه خانگی, قهوه ساز, قهوه ساز در شیراز, قهوه ساز صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دو × 5 =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز خرداد 18, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز خرداد 18, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز خرداد 18, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز خرداد 18, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز خرداد 18, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما