قهوه سیاه
دم کردن یک فنجان قهوه سیاه یک هنر است. نوشیدن قهوه سیاه بدون شکر با شیر یا خامه می تواند یک طعم عالی داشته باشد. قهوه سیاه این اجازه می دهد تا آبجوش بر روی طعم دانه های آن تمرکز کند که یک طعم کامل داشته باشد. قهوه سیاه عموماً در قابلمه درست میشود، اگرچه متخصصان مدرن قهوه ممکن است اصرار داشته باشند که برای بهترین طعم ممکن بر روش های دیگر تکیه کنند.
درست کردن قهوه سیاه
قهوه تازه کشت شده با دانه های بزرگ را خریداری کنید. آسیاب قهوه خود را تهیه کنید یا قهوه خود را در فروشگاه آسیاب کنید. در صورت امکان، به جای یک آسیاب تیغه ای معمولی، یک آسیاب فرز را انتخاب کنید. برای بهترین نتیجه، قهوه را درست قبل از دم کردن هر روز آسیاب کنید. با اندازه های مختلف آزمایش کنید. اگرچه معمولاً دانههای ریزتر بهتر است، اما میتوانند قهوه تلختر با دانههای درشت داشته باشند. بسیاری از مردم توصیه میشود که پودر قهوه به اندازه شکر درشت را هدف قرار دهند.
مواد معدنی موجود در آب برای فرآیند دم کردن مهم هستند
از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید اگر آبی که از لوله خارج می شود تصویه شده باشد، احتمالا قهوه خوبی درست می شود. آب معمولی یا آب مقطر هرگز نباید استفاده شود، آب تصفیه شده می تواند طعم شیمیایی برخی از آب لوله کشی را کاهش دهد.
یک کتری، قیف و فیلترجدید برای دم کردن قهوه خود بخرید
اکثر طرفداران قهوه بر این باورند که روش درست کردن قهوه تک فنجانی، بهترین و غنی ترین قهوه سیاه را فراهم می کند. کتری روی اجاق گاز بگذارید تا آب بجوشد. سی ثانیه تا یک دقیقه صبر کنید تا کتری خنک شود یا درست قبل از اینکه به جوش بیاید آن را متوقف کنید. دمای ایده آل برای دم کردن قهوه دویست درجه فارنهایت (نود و سه درجه سانتیگراد) است.
به طور کلی، هرچه قهوه تیره تر می خواهید، آب شما باید کمتر گرم شود. برای فنجان قهوه سبک، از دمای دویست و هفت درجه فارنهایت (نود و هفت درجه سانتیگراد) استفاده کنید. برای فنجان قهوه تیره تر، از دمای نزدیک به صد و نود و پنج درجه فارنهایت (نود درجه سانتیگراد) استفاده کنید.
تایمر را برای چهار دقیقه تنظیم کنید
قهوه را با اولین ریختن آب روی آن، با استفاده از چند اونس خیس کنید. سی ثانیه صبر کنید و دوباره آب بریزید و این کار را تکرار کنید تا چهار دقیقه و آب آن تمام شود. مراقب باشید فیلتر را بیش از حد پر نکنید. ممکن است قهوه کم رنگ تر را بیشتر دوست داشته باشید برای قهوه کم رنگ تر باید فرایند جوشیدن را کوتاه تر کنید. برای قهوه های تیره تر باید از زمان طولانی تری استفاده کنید و برای فنجان قهوه کم رنگ تر از زمان کوتاه تری استفاده کنید.
ایران اسپرسوساز بهترین ها را برای شما می خواهد.