ایران اسپرسو ساز راهنمای تهیه اسپرسو
هنگام تهیه اسپرسو ، شما در واقع یک نوشیدنی نسبتاً پیچیده تهیه می کنید. از این نظر ، به مهارت ، صبر و چشم تیز نیاز دارد. و تمرین زیاد.
هیچ باریستای خانگی تا به حال با تمام دانش متولد نشده است ، بنابراین این برای همه کسانی است که دوست دارند نحوه تهیه یک اسپرسو خوب را از ابتدا بیاموزند.
به این ترتیب ، برخی از این اطلاعات اساسی ، برخی دیگر بسیار دقیق خواهند بود. اما همه اطلاعاتی که در ایران اسپرسو ساز کسب میکنید به شما کمک می کند تا یک فنجان اسپرسو راضی کننده داشته باشید.
چه چیزی باعث ایجاد یک اسپرسو خوب می شود؟
در حقیقت تشخیص یک قهوه خوب از قهوه اسپرسو دشوار است ، زیرا همه ما از نظر طعم ترجیحات خود را داریم.
از نظر بافت ، یک فنجان خوب از اسپرسو باید ضخیم تر باشد ، و یک لایه خوب از کرم در بالای آن قرار دارد. این لایه قهوه ای روشن/کرم روشن است که روی دم کرده واقعی قرار دارد.
در نوشیدنی ، باید کمی روغن قهوه استخراج شده باشد کرم ، باید نسبتاً متراکم باشد ، زیرا این یک دم کرده کوتاه و تنومند است. این در اصل کنسانتره قهوه است.
از نظر طعم ، یک فنجان اسپرسو می تواند تقریباً تمام خواص موجود در دانه های قهوه خاص شما را جذب کند. بهترین طعم را می توان حدود نیم دقیقه پس از کشیدن ضربه تشخیص داد.
این به این دلیل است که بدن می تواند با تغییرات دما فریب بخورد ، که ممکن است طعم های خاصی را پنهان یا برجسته کند. به این ترتیب ، بهترین طعم دهنده اسپرسو داغ نیست.
توصیه نمی شود آن را برای مدت طولانی خنک کنید ، زیرا طعم آن ممکن است به طور کامل ناپدید شود.
ایران اسپرسو ساز در دفتر مرکزی در شیراز برای تمامی نقاط ایران خدمات تعمیرات و فروش قطعات را انجام میدهد. با ما در گروه تعمیرات اسپرسو ساز به بهترین ها دسترسی خواهید داشت.