با یک دستگاه اسپرسوساز بهترین شات را بکشید
برخلاف تصورات، راههای زیادی برای علاقهمند شدن به اسپرسو وجود دارد. لازم نیست روی یک دستگاه دستی لوکس و گران قیمت سرمایهگذاری کنید تا یک باریستای هنرمند شوید، می توانید دستگاه اسپرسوساز ارزان قیمت را امتحان کنید، یا حتی می توانید قهوه اسپرسو مانند را با دستگاه های اجاق گاز و روش های دیگر درست کنید. اما هر نوع باریستای خانگی که می خواهید تبدیل شوید، باید اصول اولیه اسپرسو و نحوه کار با دستگاه انتخابی خود را بیاموزید.
چگونه در خانه اسپرسو درست کنیم؟
اگر می خواهید برای تهیه اسپرسو ایتالیایی واقعی در خانه که با آنچه در کافی شاپ تهیه می شود رقابت کنید، به یک دستگاه اسپرسوساز نیاز دارید. از ماشینهای دستی تا ماشین های اتوماتیک و کپسولی را می توانید خریداری کنید. در حالی که متخصصان قهوه عموماً دستگاه های دستی را به دلیل سطح کنترلی که به آنها نسبت به اسپرسوی خود میدهند ترجیح میدهند اما دستگاههای خودکار، فوقاتوماتیک و کپسولی سادهترین دستگاهها برای استفاده برای مبتدیان هستند و سازگاری دارند.
طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز
دانه های قهوه را آسیاب کرده و اندازه بگیرید. با استفاده از دانه های قهوه برشته تیره و یک آسیاب با کیفیت، دانه های قهوه را به اندازه کافی آسیاب کنید تا یک یا دو شات اسپرسو آماده شود. یک شات معمولی اسپرسو بین شش تا هشت گرم پودر قهوه نیاز دارد، اگرچه می توان آن را بالا یا پایین تنظیم کرد. برای یک شات دوبل، حدود پانزده گرم دانه قهوه نیاز دارید. از بهترین حالت بر روی آسیاب خود استفاده کنید. اگر میخواهید مطمئن شوید که به درستی اندازهگیری کردهاید، میتوانید پودر را روی ترازو آشپزخانه وزن کنید.
شات خود را توزیع و کاهش دهید
هنگامی که پودر قهوه را درون پورتافیلتر ریختید آن را با انگشت صاف کنید تا یک دست شود، پورتافیلتر را روی میز یا سایر سطوح صاف قرار دهید و سپس از تامپر برای کوبیدن استفاده کنید. سپس یک دیسک فشرده اسپرسو در پورتافیلتر خواهید داشت.
قهوه را سرو کنید
دستگاه را برای مدت کوتاهی بدون پورتافیلتر روشن کنید تا پاک شود. سپس، پورتافیلتر را در دستگاه قرار دهید، شیشه دمیتاس یا ظرف دیگری را زیر آن قرار دهید تا قهوه سر ریز شود. اسپرسو باید بعد از بیست و پنج تا سی ثانیه آماده شود، اما برای دستیابی به شات هایی بهتر، باید با دستگاه خاص خود تمرین کنید و تست های طعم زیادی انجام دهید تا طعم دلخواه خود را بدست آورید. محصول نهایی نباید رنگ خیلی روشن یا تیره داشته باشد، نباید طعم خیلی اسیدی یا خیلی تلخ داشته باشد و باید یک لایه کارامل ظریف داشته باشد.
در صورت استفاده شیر اسپرسو طعم بهتری دارد. اگر میخواهید یک لاته یا نوشیدنی دیگری با شیر درست کنید، باید شیر خود را بخارپز کنید. اگر نه، از اسپرسوی خود همانطور که هست لذت ببرید! پس از اتمام کار، مطمئن شوید که پورتافیلتر را تمیز و خشک کرده اید، و همچنین چوب کف کردن شیر را تمیز و پاک کنید.
ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شمار می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.