دستگاه اسپرسوساز روی میز
یک دستگاه اسپرسوساز روی میزی بهترین اسپرسو را با طعمی عالی تولید می کند، بدون هیچ چیز اضافی طعم قهوه بسیار عالی میشود که به اندازه کافی شاپ عالی است. این نوع دستگاه مشابه چیزی است که یک باریستا از آن استفاده می کند. روی میز قرار می گیرد و قهوه را آسیاب می کند. بسیاری از اسپرسوسازها یک چوب بخارپز نیز دارند. بهترین شیر بخارپز را برای لاته و کاپوچینو درست می کند.
قهوه را آسیاب کنید
از قهوه روست اسپرسو استفاده کنید، حدود نه گرم برای یک فنجان تک اسپرسو و هجده گرم برای یک فنجان دوبل. قهوه را آنقدر آسیاب کنید که خیلی خوب آسیاب شود. مارک های مختلف دانه های قهوه به آسیاب متفاوتی برای دستگاه شما نیاز دارند. ممکن است لازم باشد چند بار آن را آزمایش کنید تا بتوانید آن را به درستی انجام دهید.
پودر قهوه را بسته بندی کنید
پودر قهوه را به سبد اسپرسو (پورتافیلتر) اضافه کنید تا زمانی که روی آن کمی پر شود. از تمپر استفاده کنید تا پودر را به طور یکنواخت به داخل پورتافیلتر بگنجانید، پودر را بسیار محکم فشار دهید تا کاملاً فشرده شود. فیلتر پورتافیلتر را قبل از کوبیدن روی یک پارچه تا شده قرار دهید. برای گرفتن بهترین شات اسپرسو، مهم است که پودر قهوه روی پورتافیلتر تا حد امکان صاف و یکدست باشد.
قهوه را دم کنید
پورتافیلتر را در دستگاه اسپرسوساز قرار دهید و دکمه را فشار دهید تا قهوه اماده شود. اکثر دستگاه های اسپرسوساز خانگی یک گزینه اتوماتیک برای این کار دارند. یک فنجان اسپرسو که به خوبی دم شده باشد حدود بیست و پنج تا سی ثانیه طول می کشد که طعم اسپرسو عالی شود.
هر گونه تنظیماتی را در نظر بگیرید
اگر فنجان قهوه آبکی است، کمی بیشتر پودر قهوه را آسیاب کنید یا از پودر آسیاب شده ریزتر استفاده کنید. اگر قهوه درون دستگاه بیش از سی ثانیه طول کشید تا آماده شود، مقدار پودر قهوه را کاهش دهید یا از آسیاب درشت تری روی قهوه استفاده کنید.
ما در ایران اسپرسو در تلاشیم که بهترین نوع قهوه ها را برای شما در دسترس قرار دهیم، شما میتوانید برای دسترسی به بهترین دستگاه های اسپرسو ساز و بهترین دانه های قهوه به ما مراجعه کنید.