تعمیر و نگهداری دستگاه اسپرسوساز
شما با سرویس و نگهداری از دستگاهتان اسپرسوی عالی درست می کنید. بیایید آن را همینطور نگه داریم مراقبت از تجهیزات اسپرسو تضمین می کند که عمر طولانی داشته باشد و همیشه آنچه را که باید انجام دهد. این لیست کارهای شماست.
شما یک پدیده شوت کشی، حس بخار کردن شیر، یک باریستای خانگی با بالاترین کالیبر هستید، و آماده هستید تا کاپوچینو را در هنگام رها کردن کلاه بچکانید. اما، بدون اندکی سخت گیری برای وسایل خود، نمیتوانید آن مواد فوقالعاده پر شور را برای مدت طولانی نگه دارید اسپرسوی خوب (و شیر!) نیاز به یک رژیم نگهداری خوب دارد. با چند ثانیه سرمایه گذاری در هر بار استفاده از تجهیزات خود، و چند دقیقه سرمایه گذاری هر چند وقت یکبار در صورت لزوم، می توانید مجموعه اسپرسوی خود را برای سال های آینده آماده نگه دارید.
پاکسازی گروه
هر بار که یک اسپرسو میکشید، مقداری از روغن و رنده قهوه روی صفحه پخش باقی میماند و حتی میتواند در گروه مکیده شود. با گذشت زمان این منجر به چند مانع برای عکس های خوشمزه می شود. تجمع بیش از حد روغن یا زباله های اضافی روی صفحه باعث می شود حتی جریان آب و در نتیجه حتی استخراج آن متوقف شود و روغن های فاسد که در دم کردن قهوه تازه شما دخالت می کنند طعم اسپرسوی شما را ترش می کند.
بسیاری از دستگاههای اسپرسوساز خانگی (آنهایی که دارای شیر برقی سه طرفه در گروه هستند) با استفاده از دستورالعملهای زیر بهاندازه کافی آسان میشوند، اگرچه باید حتماً راهنمای مالک خود را برای دستورالعملهای تمیز کردن نگاه کنید، فقط در صورتی که دستگاه شما نیاز به موارد خاص دیگری داشته باشد. پروتکل مهم نیست که فرآیند تمیز کردن شما چگونه به نظر می رسد، حتماً گروه خود را به طور هفتگی تمیز کنید تا روغن قهوه در آنجا جمع نشود و کهنه نشود.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز بهترین خدمات سرویس و نگهداری را برای تمامی دستگاه های اسپرسو ساز داریم. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.