سرعت جریان و استخراج
رابطه بین یک باریستا و دستگاه اسپرسوساز اغلب قلب و روح یک کافی شاپ است. «اگر این رابطه قوی نباشد، کیفیت آن نیز عالی نخواهد بود.
اگر یک باریستا نداند چگونه دستگاه اسپرسوساز را رام کند، چگونه می تواند قهوه خود را کنترل کند این سوالی است که تمامی افراد جویای کار که به دنبال فراگیری کار با دستگاه های اسپرسو ساز هستند در ذهن دارند.
ما در ایران اسپرسو ساز جواب تمامی سوال های شما را در مورد دستگاه های اسپرسو ساز داریم ، شما به راحتی قادر خواهید بود دستگاه های اسپرسو ساز را برای خود خریداری کنید و کار با آن را در کمترین زمان ممکن یادبگیرید.
استخراج با کیفیت
برای دستیابی به استخراج یکنواخت و باکیفیت اسپرسو، باریستا باید دمای دم آوری ثابت را در حدود نود تا صد درجه سانتیگراد حفظ کند. کنترلکننده های دما دیجیتال به باریستا اجازه میدهد تا محدوده دمایی مورد نیاز خود را با چند درجه نوسان تنظیم کند. در مجموع، این امکان کنترل بیشتر بر متغیرهای دم کردن را فراهم می کند.
دستگاه های اسپرسوساز جدیدتر مجهز به سیستم هایی هستند که به کاربر اجازه میدهد دو متغیر کلیدی را در طول فرآیند استخراج کنترل کند حجم آب عبوری از پاکت و سطح فشاری که در آن آب توزیع میشود. این به باریستا اجازه می دهد تا سرعت جریان آب در قهوه را به دقت مدیریت کند.
بسیاری از مدل های جدیدتر دارای دریچه های قابل تنظیم بین دیگ و هد گروه هستند که می تواند جریان آب را محدود کند. این امر به ویژه در مرحله قبل از تزریق مفید است، مرحله کلیدی استخراج که در آن جن در ابتدا با آب تماس پیدا می کند.
کانال کردن زمانی است که آب مسیر کمترین مقاومت را از طریق پیک پیدا می کند و “کانال هایی” را ایجاد می کند که در مقایسه با باقی مانده قهوه به طور ناهمواری اشباع شده اند. این منجر به استخراج کم و طعم ترش یا آبکی در فنجان می شود.
ما در ایران اسپرسو ساز بهترین ها را برای شما چه از نظر قطعات چه از نظر دستگاه های اسپرسو ساز داریم ، کافی است برای دسترسی به بهترین ها با مشاوران ما در ارتباط باشید.