نوشیدنی اسپرسو
نوشیدنی قهوه معروف به اسپرسو باید با کف مخملی ضخیم و قهوه ای مایل به قرمز پوشانده شود تا به درستی آماده شود و مورد قدردانی افراد حرفه ایی قرار گیرد.
علیرغم نقش مرتبط کرم به عنوان نشانگر کیفیت، فوم قهوه اسپرسو هنوز موضوع تحقیقات دقیقی قرار نگرفته است. در حجم معمولی فنجان قهوه اسپرسو معمولی (سرویس) بیست و پنج تا سی میلی لیتری، خامه حداقل ده درصد از حجم کل را تشکیل می دهد.
استخراج قهوه اسپرسو متداول ترین روش دم کردن در سراسر دنیا است و در بسیاری از کشورها در سراسر جهان که روزانه بیش از پنجاه میلیون فنجان اسپرسو مصرف می شود، به طور فزاینده ای محبوب شده است. دم کردن قهوه اسپرسو چندین پدیده مرتبط با کشش سطحی مانند تشکیل کف و تثبیت را افزایش می دهد.
اسپرسو اغلب به عنوان یک رویداد جادویی در نظر گرفته می شود که سرنوشت آن به جای اینکه نتیجه علم شیمی و فیزیک باشد، به تجربه یک باریستای ماهر (تکنسین قهوه بار) مرتبط است.
ترکیب های عالی برای اسپرسو
یک شات عالی از اسپرسو همه چیز درباره خامه است، آن لایه رویی رنگ روشن از خوبی کف آلود. زمانی که حباب های هوا که در طی فرآیند دم آوری با فشار بالا ایجاد میشوند با روغن های موجود در قهوه ریز آسیاب شده ترکیب می شوند، ایجاد می شود.
برای باریستاهای خانگی، یک کرم خوب با دستگاه مناسب به راحتی درست میشود. در اینجا اسپرسو سازهایی وجود دارد که آشپزخانه آزمایشی ما بیشتر دوست دارد (و اگر به دنبال دستگاه های قهوه ساز دیگری هستید، بهترین قهوه سازهای را برای شما داریم.
ما در گروه ایران اسپرسو ساز برای اینکه شما به یک فنجان اسپرسو خوش طعم حرفه ایی برسید بهترین ها دستگاه ها و آموزش کار با دستگاه را برای شما داریم.
هدف ما رسیدن شما به رضایت کامل در مورد دستگاه های خریداری شده و انجام کار راحت با دستگاه های حرفه ایی است.