۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

روند ایجاد یک اسپرسوی خوش طعم

Posted on بهمن 4, 1400
بدون دیدگاه

تست فشار

فشار متغیر دیگری است که بر نرخ استخراج تأثیر می گذارد. هرچه فشار بیشتر باشد، حداقل تا یک نقطه استخراج بهتر است. اینطور فکر کنید تهیه اسپرسو شامل فشار دادن مقدار کمی آب از طریق قهوه آسیاب شده در مدت زمان نسبتاً کوتاهی است، امیدواریم که یک شات کامل از طرف دیگر بیرون بیاید، اما اینکه این اتفاق بیفتد یا نه تا حدی بستگی به این دارد. سطح فشار بدست آمده با فشار بسیار کم، به جای یک شات اسپرسو غنی و طعم‌دار، فقط یک فنجان کوچک قهوه‌ی آبکی و کم استخراج می‌خورید، و هیچ‌کس آن را نمی‌خواهد.

در حالی که فشار کافی برای تهیه اسپرسوی خوب ضروری است، می‌توانید با تغییر سایر متغیرها مانند نسبت آب به قهوه را در نظر بگیرید.

تست سازگاری دما+

احتمالاً بزرگ‌ترین تفاوت بین دستگاه‌ های اسپرسوساز تجاری و خانگی، توانایی آنها در حفظ دمای ثابت آب است. در بالا کمی در مورد تأثیر دما بر قهوه صحبت کردیم. هنگام نگاه کردن به دستگاه‌های اسپرسوساز خانگی، این یک نکته مهم است.

اگرچه بیشتر ماشین‌ های خانگی نوسانات دمای آب را دارند، اما اگر فقط برای خود قهوه درست می‌کنید، ممکن است اهمیت زیادی نداشته باشد. دستگاه‌ های اسپرسوساز خانگی به نیروی الکتریکی یکسانی نیاز ندارند، بنابراین پایداری گرما می‌تواند کاملاً متفاوت باشد. این نباید مشکلی ایجاد کند، زیرا اکثر ماشین های خانگی تحت فشار قرار نمی گیرند تا ده ها نوشیدنی را در مدت زمان کوتاهی تخلیه کنند. اگر سرگرمی اسپرسو شما فقط برای شماست، پایداری دما ممکن است در لیست شما رتبه بالایی نداشته باشد.

ابزارهای گران قیمتی مانند ترموفیلتر وجود دارد که می تواند دمای آب را هنگام خروج از دیگ اندازه گیری کند، اما به خاطر این بررسی، نمونه هایی را برای تعیین ثبات دمای آب  با اندازه آسیاب و دوز نزدیک به شماره گیری شده در دیگ، امتحان کردیم. اسپرسویی که طعم آن کمتر یا بیش از حد استخراج شده بود، احتمالاً نتیجه مشکلات دمای آب بوده است.

ما در ایران اسپرسو ساز همه موارد و اطلاعات را در مورد دستگاه های اسپرسو ساز در اختیار شما قرار میدهیم تا به بهترین دستگاه های دسترسی پیدا کنید.

Post Views: 380
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, اسپرسو ساز در خانه, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

هجده + شش =

نوشته‌های تازه

  • مقایسه دستگاه‌های اسپرسو: دلیونگی، فیلیپس و جورا دی 20, 1403
  • ایران اسپرسوساز: مرجع تخصصی دستگاه‌های اسپرسو در ایران دی 17, 1403
  • اسپرسوسازهایی که حرفه‌ای‌ها انتخاب می‌کنن دی 15, 1403
  • اسپرسوساز خوب، حال خوب، روز خوب! دی 13, 1403
  • یه اسپرسوساز حرفه‌ای، یه تجربه متفاوت دی 10, 1403

دسته‌ها

  • اخبار (626)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲  ۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

آدرس:

شیراز ، بلوار شهید بهشتی(سیاحتگر) ، کوچه۴۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما