تست فشار
فشار متغیر دیگری است که بر نرخ استخراج تأثیر می گذارد. هرچه فشار بیشتر باشد، حداقل تا یک نقطه استخراج بهتر است. اینطور فکر کنید تهیه اسپرسو شامل فشار دادن مقدار کمی آب از طریق قهوه آسیاب شده در مدت زمان نسبتاً کوتاهی است، امیدواریم که یک شات کامل از طرف دیگر بیرون بیاید، اما اینکه این اتفاق بیفتد یا نه تا حدی بستگی به این دارد. سطح فشار بدست آمده با فشار بسیار کم، به جای یک شات اسپرسو غنی و طعمدار، فقط یک فنجان کوچک قهوهی آبکی و کم استخراج میخورید، و هیچکس آن را نمیخواهد.
در حالی که فشار کافی برای تهیه اسپرسوی خوب ضروری است، میتوانید با تغییر سایر متغیرها مانند نسبت آب به قهوه را در نظر بگیرید.
تست سازگاری دما+
احتمالاً بزرگترین تفاوت بین دستگاه های اسپرسوساز تجاری و خانگی، توانایی آنها در حفظ دمای ثابت آب است. در بالا کمی در مورد تأثیر دما بر قهوه صحبت کردیم. هنگام نگاه کردن به دستگاههای اسپرسوساز خانگی، این یک نکته مهم است.
اگرچه بیشتر ماشین های خانگی نوسانات دمای آب را دارند، اما اگر فقط برای خود قهوه درست میکنید، ممکن است اهمیت زیادی نداشته باشد. دستگاه های اسپرسوساز خانگی به نیروی الکتریکی یکسانی نیاز ندارند، بنابراین پایداری گرما میتواند کاملاً متفاوت باشد. این نباید مشکلی ایجاد کند، زیرا اکثر ماشین های خانگی تحت فشار قرار نمی گیرند تا ده ها نوشیدنی را در مدت زمان کوتاهی تخلیه کنند. اگر سرگرمی اسپرسو شما فقط برای شماست، پایداری دما ممکن است در لیست شما رتبه بالایی نداشته باشد.
ابزارهای گران قیمتی مانند ترموفیلتر وجود دارد که می تواند دمای آب را هنگام خروج از دیگ اندازه گیری کند، اما به خاطر این بررسی، نمونه هایی را برای تعیین ثبات دمای آب با اندازه آسیاب و دوز نزدیک به شماره گیری شده در دیگ، امتحان کردیم. اسپرسویی که طعم آن کمتر یا بیش از حد استخراج شده بود، احتمالاً نتیجه مشکلات دمای آب بوده است.
ما در ایران اسپرسو ساز همه موارد و اطلاعات را در مورد دستگاه های اسپرسو ساز در اختیار شما قرار میدهیم تا به بهترین دستگاه های دسترسی پیدا کنید.