۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

رفع تلخی قهوه

Posted on اردیبهشت 10, 1401
بدون دیدگاه

چهار راه برای رفع تلخی قهوه، مستقیماً از باریستاها

به خاطر داشته باشید که دانه‌ های قهوه یک محصول کشاورزی طبیعی است که در کارخانه‌ای ساخته نمی‌شود. اگر طعم یک پودر قهوه کمی با دیگری تفاوت داشته باشد، این کاملا طبیعی است.

حتی اگر قهوه‌تان را دقیقاً به همان روش همیشگی درست کنید، ممکن است طعم پودر قهوه جدیدی که تازه خریدید مانند پودر قهوه های قبلی نباشد.

برای اصلاح قهوه تلخ خود، باید تغییرات کوچکی در تکنیک خود ایجاد کنید تا طعم آن دوباره متعادل شود.

بنابراین به یاد داشته باشید: قهوه تلخ قهوه ای است که بیش از حد عصاره گیری شده باشد، به این معنی که هدف، استخراج کمتر است.

در اینجا چهار روش مورد تایید باریستا وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید:

دانه های قهوه را بیشتر درشت و متوسط آسیاب کنبد. این کار باعث می شود آب از توری های دستگاه شما به سرعت استخراج نشود. همچنین این کار تخلیه آب را در هنگام دم کردن آسان‌تر می‌کنند(که مدت زمان دم کردن کل را چند ثانیه کوتاه می‌کند).

زمان دم کردن را کاهش دهید. این می تواند به چند روش مختلف اتفاق بیفتد. اگر از آبجوش آماده استفاده می‌ کنید، می‌توانید به سادگی فیلتر را بیست ثانیه زودتر فشار دهید. برای دم کردن، می توانید آب خود را سریعتر بریزید، یا می توانید از آسیاب درشت تر برای تخلیه سریعتر آب استفاده کنید.
اجازه دهید آب شما کمی خنک شود. در ارتفاعات پایین، آب بین دویست و پنج  تا دویست و دوازده می جوشد، که برای پودر قهوه شما بسیار داغ است. یک تا دو دقیقه به آن فرصت دهید تا چند درجه خنک شود و ببینید آیا دم نوش شما دوباره متعادل است یا خیر.
آب کمتری مصرف کنید. هر آسیاب قهوه به اندازه کافی به آب شیرین برای استخراج دسترسی ندارد. اگر از مخروط استفاده می کنید، استفاده از آب کمتر به این معنی است که زمان دم کردن را نیز کاهش می دهید، زیرا ریختن آب آنقدر طول نمی کشد.
اخطار: همه موارد بالا را با هم امتحان نکنید این کار ممکن است باعث شود طعم قهوه شما به کلی خراب شود. این موارد را یکی یکی امتحان کنید تا به آن طعم مورد نظر خود دست پیدا کنید.

ایران اسپرسوساز با هدف سلامتی شما بهترین ها را برای شما می خواهد. با ما در ایران اسپرسو همراه باشید تا از بروز ترین دستگاه های اسپرسوساز با خبر باشید.

Post Views: 290
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, آسیاب های قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, بهترین دستگاه های قهوه ساز, تعمیر قهوه ساز, تهیه قهوه, خرید قهوه, خرید قهوه در شیراز, قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

3 × یک =

نوشته‌های تازه

  • مقایسه دستگاه‌های اسپرسو: دلیونگی، فیلیپس و جورا دی 20, 1403
  • ایران اسپرسوساز: مرجع تخصصی دستگاه‌های اسپرسو در ایران دی 17, 1403
  • اسپرسوسازهایی که حرفه‌ای‌ها انتخاب می‌کنن دی 15, 1403
  • اسپرسوساز خوب، حال خوب، روز خوب! دی 13, 1403
  • یه اسپرسوساز حرفه‌ای، یه تجربه متفاوت دی 10, 1403

دسته‌ها

  • اخبار (626)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲  ۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

آدرس:

شیراز ، بلوار شهید بهشتی(سیاحتگر) ، کوچه۴۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما