چهار راه برای رفع تلخی قهوه، مستقیماً از باریستاها
به خاطر داشته باشید که دانه های قهوه یک محصول کشاورزی طبیعی است که در کارخانهای ساخته نمیشود. اگر طعم یک پودر قهوه کمی با دیگری تفاوت داشته باشد، این کاملا طبیعی است.
حتی اگر قهوهتان را دقیقاً به همان روش همیشگی درست کنید، ممکن است طعم پودر قهوه جدیدی که تازه خریدید مانند پودر قهوه های قبلی نباشد.
برای اصلاح قهوه تلخ خود، باید تغییرات کوچکی در تکنیک خود ایجاد کنید تا طعم آن دوباره متعادل شود.
بنابراین به یاد داشته باشید: قهوه تلخ قهوه ای است که بیش از حد عصاره گیری شده باشد، به این معنی که هدف، استخراج کمتر است.
در اینجا چهار روش مورد تایید باریستا وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید:
دانه های قهوه را بیشتر درشت و متوسط آسیاب کنبد. این کار باعث می شود آب از توری های دستگاه شما به سرعت استخراج نشود. همچنین این کار تخلیه آب را در هنگام دم کردن آسانتر میکنند(که مدت زمان دم کردن کل را چند ثانیه کوتاه میکند).
زمان دم کردن را کاهش دهید. این می تواند به چند روش مختلف اتفاق بیفتد. اگر از آبجوش آماده استفاده می کنید، میتوانید به سادگی فیلتر را بیست ثانیه زودتر فشار دهید. برای دم کردن، می توانید آب خود را سریعتر بریزید، یا می توانید از آسیاب درشت تر برای تخلیه سریعتر آب استفاده کنید.
اجازه دهید آب شما کمی خنک شود. در ارتفاعات پایین، آب بین دویست و پنج تا دویست و دوازده می جوشد، که برای پودر قهوه شما بسیار داغ است. یک تا دو دقیقه به آن فرصت دهید تا چند درجه خنک شود و ببینید آیا دم نوش شما دوباره متعادل است یا خیر.
آب کمتری مصرف کنید. هر آسیاب قهوه به اندازه کافی به آب شیرین برای استخراج دسترسی ندارد. اگر از مخروط استفاده می کنید، استفاده از آب کمتر به این معنی است که زمان دم کردن را نیز کاهش می دهید، زیرا ریختن آب آنقدر طول نمی کشد.
اخطار: همه موارد بالا را با هم امتحان نکنید این کار ممکن است باعث شود طعم قهوه شما به کلی خراب شود. این موارد را یکی یکی امتحان کنید تا به آن طعم مورد نظر خود دست پیدا کنید.
ایران اسپرسوساز با هدف سلامتی شما بهترین ها را برای شما می خواهد. با ما در ایران اسپرسو همراه باشید تا از بروز ترین دستگاه های اسپرسوساز با خبر باشید.