چگونه یک فنجان قهوه عالی درست کنیم
نوشیدن در اولین جرعه قهوه در روز مانند بهشتی است که جوانه های چشایی را ماساژ می دهد. همانطور که یک شرکت قهوه در قوطی مدت ها پیش متوجه شد که این بهترین بخش بیدار شدن از خواب است. برای یک لحظه در کافیشاپ مورد علاقهتان، یا در حالی که انگشتانتان لیوان مورد علاقهتان را در آشپزخانه بغل میکنند، به صحنه آخرین تعطیلاتتان برده میشوید نگرانیهای روز لحظهای از بین میروند و به شما اجازه میدهند در آرامش آفتاب نفس بکشید. همانطور که کافئین به مغز شما ضربه می زند.
درک این نکته دقیقاً به همین دلیل است که مصرف صحیح اولین فنجان روز برای هر عاشق قهوه بسیار مهم است. یک بار آن فنجان عالی را آموزش ببینید و دیگر نمی خواهید به عقب برگردید.
به طور خلاصه، درست کردن یک فنجان قهوه عالی، بیش از هر چیز به سه عنصر نیاز دارد: آب مناسب، برشته مناسب و این نکته مهم است توجه شما. هر چند وسوسه انگیز باشد که آسیاب های خود را در یک دستگاه قهوه ساز مستر بیندازید و راه بروید، اما احتمالاً نتایجی را که به دنبال آن هستید به همراه نخواهد داشت.
آسیاب خود را به درستی انجام دهید
قهوه باید ریز آسیاب شود تا اسپرسو به درستی دم بکشد. این به دلیل زمان کوتاهی است که تفاله قهوه با آب در تماس است. به عنوان یک قاعده کلی در دنیای قهوه، هرچه زمان تماس (دم کردن) کوتاهتر باشد، قهوه شما باید ریزتر باشد.
اسپرسو یک نوع دانه قهوه نیست. در واقع از هر نوع قهوه ای می توان برای تهیه اسپرسو استفاده کرد. در حالی که قهوه اسپرسو برشته شده خاصی در دسترس است، اصطلاح “اسپرسو” به شات قهوه بسیار غلیظ ساخته شده با دستگاه اسپرسوساز اشاره دارد.
برخلاف تهیه اسپرسو، روش های مختلفی برای دم کردن قهوه در فروشگاه ها و خانه وجود دارد. به جای طعم شدید اسپرسو، ما در ایران اسپرسو ساز تکنیک درست دم کردن به شما این امکان را می دهیم که طعم ظریف تری را از قهوه استخراج کنید. اما مانند اسپرسو، استفاده از دانه هایتان به بهترین شکل نیاز به تمرین دارد. ما محبوب ترین روش ها را در ایران اسپرسو ساز پوشش خواهیم داد.