۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

رسیدن به یک فنجان اسپرسوی ایده آل

Posted on بهمن 30, 1400
بدون دیدگاه

چگونه یک فنجان قهوه عالی درست کنیم

نوشیدن در اولین جرعه قهوه در روز مانند بهشتی است که جوانه های چشایی را ماساژ می دهد. همانطور که یک شرکت قهوه در قوطی مدت ها پیش متوجه شد که این بهترین بخش بیدار شدن از خواب است. برای یک لحظه در کافی‌شاپ مورد علاقه‌تان، یا در حالی که انگشتانتان لیوان مورد علاقه‌تان را در آشپزخانه بغل می‌کنند، به صحنه آخرین تعطیلاتتان برده می‌شوید  نگرانی‌های روز لحظه‌ای از بین می‌روند و به شما اجازه می‌دهند در آرامش آفتاب نفس بکشید. همانطور که کافئین به مغز شما ضربه می زند.

درک این نکته دقیقاً به همین دلیل است که مصرف صحیح اولین فنجان روز برای هر عاشق قهوه بسیار مهم است. یک بار آن فنجان عالی را آموزش ببینید و دیگر نمی خواهید به عقب برگردید.

به طور خلاصه، درست کردن یک فنجان قهوه عالی، بیش از هر چیز به سه عنصر نیاز دارد: آب مناسب، برشته مناسب و  این نکته مهم است  توجه شما. هر چند وسوسه انگیز باشد که آسیاب های خود را در یک دستگاه قهوه ساز مستر بیندازید و راه بروید، اما احتمالاً نتایجی را که به دنبال آن هستید به همراه نخواهد داشت.

آسیاب خود را به درستی انجام دهید

قهوه باید ریز آسیاب شود تا اسپرسو به درستی دم بکشد. این به دلیل زمان کوتاهی است که تفاله قهوه با آب در تماس است. به عنوان یک قاعده کلی در دنیای قهوه، هرچه زمان تماس (دم کردن) کوتاهتر باشد، قهوه شما باید ریزتر باشد.

اسپرسو یک نوع دانه قهوه نیست. در واقع از هر نوع قهوه ای می توان برای تهیه اسپرسو استفاده کرد. در حالی که قهوه اسپرسو برشته شده خاصی در دسترس است، اصطلاح “اسپرسو” به شات قهوه بسیار غلیظ ساخته شده با دستگاه اسپرسوساز اشاره دارد.

برخلاف تهیه اسپرسو، روش های مختلفی برای دم کردن قهوه در فروشگاه ها و خانه وجود دارد. به جای طعم شدید اسپرسو، ما در ایران اسپرسو ساز تکنیک درست دم کردن به شما این امکان را می دهیم که طعم ظریف تری را از قهوه استخراج کنید. اما مانند اسپرسو، استفاده از دانه هایتان به بهترین شکل نیاز به تمرین دارد. ما محبوب ترین روش ها را در ایران اسپرسو ساز پوشش خواهیم داد.

Post Views: 152
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب, آسیاب برقی, اسپرسو ساز تعمیر, اسپرسو ساز در خانه, ایران اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز, قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

6 − پنج =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز بهمن 30, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز بهمن 30, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز بهمن 30, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز بهمن 30, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز بهمن 30, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما