انواع رست قهوه چیست؟
انواع روست قهوه صرفاً به مدت زمان برشته شدن دانه های قهوه اشاره دارد. هر سطح از برشته شدن ویژگی های مختلفی از دانه را نشان می دهد که آن را برای روش های مختلف دم کردن مناسب می کند.
رست سبک
دانه رست سبک دارای طعم معطر، با رایحه میوه و گل و اسیدیته خوب است. دانه قهوه به رنگ قهوه ای کم رنگ خواهد بود و هیچ اثری از روغن روی سطح آن وجود ندارد. زمانی که می خواهید طعم طبیعی دانه ها حفظ شود، مانند قهوه های لطیف، از روست سبک استفاده می شود. قهوه های برشته شده لایت برای دم کردن بسیار مناسب هستند.
رست متوسط
دانه های برشته متوسط طعمی غنی تر با شیرینی بیشتر، مقداری مغزی و کمی تلخی دارند. یک رست متوسط اسیدیته کمتری نسبت به برشته سبک دارد. دانه باید قهوه ای متوسط، بدون هیچ اثری از روغن روی سطح، اما با بوی قوی تر باشد. شما از این رست برای ایجاد عطر دلپذیر، طعم و تعادل اسیدی استفاده می کنید. دانه های برشته متوسط معمولاً برای دم کردن با دستگاه های قطره ای اتوماتیک یا تهیه دم سرد استفاده می شود.
رست متوسط تاریک
دانه های برشته با تیره متوسط، طعم های عمیقی از شکلات و آجیل، با طعمی تلخ و شیرین دارند. با رست های تیره متوسط، اسیدیته کمی پیدا خواهید کرد. این دانه ها قهوه ای تیره هستند و سطح آن مقداری روغن است. رست با تیره متوسط برای فرنچ پرس، موکا پات یا دم کردن اسپرسو بهترین است.
رست تیره
دانه های برشته تیره تلخی مشخص، طعم دهانی سنگین و طعم های آجیلی، شکلاتی یا نان تست دارند. دانه برشته تیره اسیدیته ندارد. این دانه سیاه است و روی سطح آن روغن قابل مشاهده است. بنابراین، آنها محبوب ترین گزینه برای تهیه اسپرسو هستند.
انواع نوشیدنی های قهوه چیست؟
قهوه دم کرده را می توان به عنوان انواع مختلفی از نوشیدنی های قهوه سرو کرد که به طور کلی به نوشیدنی های گرم و سرد تقسیم می شوند. موارد دیگری که نوشیدنی های قهوه را متمایز می کند عبارتند از:
- نسبت قهوه به آب
- نسبت قهوه به شیر
- افزودن مواد دیگر
با ما در ایران اسپرسو ساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم ، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسو ساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.