روش های جلوگیری از زرد شدن دندان ها
از بین بردن لکه های زرد و قهوهای روی دندان ها کاری سخت و طاقت فرسا است. بهترین کار برای جلو گیری از زرد شدن و ایجاد لکه های قهوهای ناشی از مصرف قهوه بر روی دندان، جلو گیری از ایجاد این لکه ها روی دندان است.
در ادامه چند روش برای جلو گیری از ایجاد لکه های ناشی از مصرف قهوه بر روی دندان را به شما معرفی خواهیم کرد. با استفاده از این روش ها بدون این که نیاز باشد نوشیدنی مورد علاقه خود را ترک کنید از بروز این لکه ها بر روی دندان خود جلو گیری می کنید.
تغییر نحوه نوشیدن قهوه
یکی از ساده ترین راه ها برای جلو گیری از عوارض و معایب قهوه بر روی دندان ها، تغییر در نحوه نوشیدن قهوه است.
نحوه نوشیدن قهوه را باید به طوری تغییر دهید که هنگام نوشیدن، قهوه با دندان های شما تماس نداشته باشد. این روش یکی از ساده ترین روش ها برای جلو گیری از لکه دار شدن دندان ها توسط قهوه است.
مصرف شیر به همراه قهوه
دومین راه برای جلو گیری از ایجاد لکه های قهوه بر روی دندان ها اضافه کردن مقداری شیر به قهوه است. رنگ قهوه یکی از عواملی است که تعیین می کند دندان های شما تا چه اندازه لکه دار باشند. وقتی شیر را به قهوه خود اضافه میکنید، شیر رنگ نوشیدنی را روشن می کند و از دندان های شما در برابر اسید های لکه دار قهوه محافظت میکند.
استفاده مناسب تر از مسواک
استفاده از مسواک همواره به عنوان یکی از راه های جلوگیری از پوسیدگی و لکه دار شدن دندان ها معرفی شده است.
موضوع مسواک زدن دندان ها در کنار مصرف قهوه اهمیت این موضوع را بیش از پیش نشان میدهد. برای از بین بردن لکه ها و یا جلو گیری از لکه دار شدن و پوسیدگی دندان ها بهتر است از مسواک برقی استفاده کنید.
البته در نظر داشته باشید که باید از زمان مصرف قهوه شما تا مسواک زدن شما حداقل پانزده دقیقه گذشته باشد. زیرا قهوه خاصیت اسیدی دارد و اسیدیته قهوه باعث نرم شدن مینای دندان می شود.
پس اگر بلافاصله بعد از استفاده از قهوه دندان های خود را مسواک بزنید احتمال این که مینای دندان ما آسیب ببیند بسیار زیاد است.
استفاده از میوه ها و سبزیجات طبیعی
میوه ها و سبزیجاتی مانند سیب، هویج و کرفس باعث افزایش ترشح بزاق در دهان میشوند. بزاق ترشح شده اضافی به عنوان یک پاک کننده طبیعی، لکه های دندان های شما را پاک کرده و شستشو میدهند.
مصرف آدامسهای بدون قند
یکی دیگر از راه کار های مناسب برای جلوگیری از لکه دار شدن، پوسیده شدن و زرد شدن دندانها به وسیله قهوه استفاده از آدامسهای بدون قند است. جویدن آدامس های بدون قند باعث تحریک جریان بزاق و شستشوی اسید های حاصل از قهوه می شود.
ما در ایران اسپرسوساز بر این باوریم که بهترین ها را برای شما ارائه دهیم، از قطعات دستگاه ها گرفته تا خود دستگاه های اسپرسوساز همه موارد برای رضایت شما داریم. هدف ما کسب رضایت شما است.