قهوه ساز ترکی (ایبریک)
- کوچک، جمع و جور و ارزان قیمت
- شکر را می توان در حین دم کردن اضافه کرد
- همه کاره؛ می تواند مایعات دیگر را گرم کند
قهوه ترک با استفاده از یک قابلمه بسیار کوچک روی اجاق درست می شود. این روش قهوه ای بسیار غنی تولید می کند. برخی از افراد دوست دارند هنگام دم کردن، شکر یا چاشنی های دیگر مانند دارچین یا هل را مستقیماً به قابلمه اضافه کنند که طعم آن را القا می بخشد. مانند اسپرسو، از یک فنجان کوچک لذت می برند.
چگونه کار می کند
آب با قهوه بسیار ریز آسیاب شده مخلوط می شود تا زمانی که مخلوط شروع به جوشیدن کند. سپس قهوه به فنجانی منتقل میشود که تفالههای آن به ته میرسد.
برای چه کسانی بهتر است: قهوه نوشانی که قهوه قوی را دوست دارند که سریع و آسان درست شود.
قهوه دم کن
- قابل حمل
- فقط به یک لیوان و آب گرم نیاز دارد
- می تواند قدرت قهوه را با زمان زیاد سفارشی کند
برخی از برندها قهوه را در کیسه های چای بسته بندی می کنند که می توان آن را مثل چای دم کرد. قهوه تخصصی بسته بندی شده در کیسه مخصوص، لذت بردن از یک فنجان قهوه خوب و پر حجم را در حین حرکت آسان می کند.
نحوه کار
درست مانند چای کیسه ای: کیسه قهوه را در یک لیوان قرار دهید و آب داغ اضافه کنید. پنج تا شش دقیقه دم کنید.
برای چه کسانی بهتر است: مسافران مکرر و کسانی که راحتی را بیش از همه چیز ارزش قائل هستند برای نوشیدن یک فنجان قهوه فقط به آب گرم نیاز دارید.
ایران اسپرسوساز با بهترین ها در خدمت شماست.