۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
    • تیتر آموزش ها
  • دوره های آموزشی
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
  • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

دو دستگاه از دستگاه های اسپرسوساز صنعتی

Posted on فروردین 29, 1401
بدون دیدگاه

دستگاه های بخار محور

دستگاه های بخار محور صنعتی برای آماده کردن قهوه به صورت به صرفه و سریع بسیار کاربرد دارند از دلایلی که امروزه از دستگاه‌های بخار محور برقی همچنان استفاده می‌شود سادگی استفاده از آن ها می‌باشد که باعث شده همه افراد بدون داشتن حتی تخصص کوچکی بتوانند از آن ها استفاده کنند پس نگهداری آن ها ساده بوده اما روند دم کردن قهوه در این دستگاه به شکلی می‌باشد که بخار آب تولید شده باعث دم شدن قهوه می شود به این شکل که با جوش آمدن آب و تولید بخار آب، فشار ایجاد می‌شود که این فشار آب را به درون مخزن و قهوه وارد می‌کند زمانی که آب به قهوه می رسد دمای آن بالا و نزدیک به نقطه جوش می رسد این دمای بالا می تواند باعث عصاره گیری بیش از حد قهوه شود که شاید برای بعضی افراد ناخوشایند و بالعکس برای بعضی طرفداران قهوه یک ویژگی مناسب باشد با اینکه فشار ایده آل برای یک شات اسپرسو نه بار می باشد اما فشار دستگاه‌های بخار محور یک تا یک و نیم واحد بار است روند اتفاق افتاده در دستگاه بخار محور مشابه روند قهوه جوش گازی بوده و همین مورد سادگی آن را می رساند.

دستگاه های اهرمی یا پیستونی در دو نوع

  • دستی
  • فنری یا ارتجاعی

نوع دستی دستگاه‌های اهرمی دارای یک اهرم می‌باشند که به صورت افقی قرار گرفته اند، بالا آوردن این اهرم باعث تزریق آب داغ شده و با فشار از مخزن به قهوه وارد می‌شود که باریستا باید مقدار این تزریق، جریان و فشار را تنظیم کند.

نوع فنری این دستگاه به این شکل است که فنر ازاد در حالت عادی بالا قرار دارد و با پایین آمدن آن، فنر فشرده شده و پیستون بالا رفته که این موضوع باعث ورود آب به مخزن می‌شود پایین آمدن اهرم، فشرده سازی بخار و بالا رفتن پیستون را به دنبال دارد که بالا رفتن پیستون باعث ایجاد یک فضا در اتاقک دم کشیدن برای ورود آب می شود سپس با آزاد سازی فنر اهرم به عقب برمی گردد این روند باعث هدایت آب با فشار به سمت پایین توسط پیستون و عمل عصاره گیری می‌شود استفاده از دستگاه‌های اهرمی باعث تسلط و کنترل بیشتر باریستا می‌شود به طوری که اگر یک قهوه برای دم کشیدن به تزریق کوتاه‌تر یا عصاره گیری بیشتر احتیاج داشته باشد می‌توان آن را به راحتی تنظیم و کنترل کرد.

ایران اسپرسوساز با ساخت بهترین نوع دستگاه های قهوه ساز و اسپرسوساز سلامتی شما را می خواهد. با ما همراه باشید تا از جدیدترین قهوه ساز ها و اسپرسوساز ها با خبر باشید.

Post Views: 125
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: آسیاب قهوه, آسیاب های قهوه, انواع دانه های قهوه, انواع قهوه, انواع قهوه ساز, انواع قهوه ها, تعمیر قهوه ساز, خرید قهوه در شیراز, خرید قهوه ساز, قهوه, قهوه ساز نیمه اتوماتیک, قهوه ساز های برتر, قهوه ساز های حرفه ایی, قهوه سازی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

1 × پنج =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز فروردین 29, 1401
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز فروردین 29, 1401
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز فروردین 29, 1401
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز فروردین 29, 1401
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز فروردین 29, 1401

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما