سطوح مختلف دستگاه های اسپرسو ساز
دستگاه های اسپرسو دارای طیف وسیعی از سطوح کیفیت و کارایی هستند. برای اکثر کاربران ، هرچه کیفیت و کارایی بالا تر باشد راضی تر هستند.
، اما برخی از افراد علاقمند به اسپرسو دوست دارند به جای واگذاری کارها به دستگاه ، به طور کامل و به صورت دستی کنترل اسپرسو ها را انجام دهند.
ماشینهای دستی
این دستگاه ها مستلزم انجام همه کارها با دست هستند. شما قهوه را آسیاب می کنید ، فیلتر را بار گذاری می کنید ، آسیاب ها را محکم می کنید و اسپرسو را با استفاده از اهرم می کشید. تسلط بر آن بسیار سخت است اما برای دوستداران قهوه سخت که می خواهند فشارهای متفاوتی را آزمایش کنند بسیار سودمند است.
ماشین های نیمه اتوماتیک و اتو ماتیک
شما باید قهوه ها را آسیاب کرده ، فیلتر را بارگذاری کرده و خودتان اهرم را محکم کنید. پس از اتصال ، یک دکمه را فشار می دهید و دستگاه فشار مناسب را اعمال می کند تا زمانی که دوباره دکمه را فشار دهید تا جریان متوقف شود.
این ماشینها تقریباً دقیقاً مشابه نیمه اتوماتیک هستند. تنها تفاوت این است که ماشین های اتوماتیک دارای تایمر داخلی برای کشیدن اسپرسو هستند. کافی است یک بار دکمه را فشار دهید و دستگاه بعد از حدود بیست الی سی ثانیه از ریختن جلوگیری می کند.
به کمک بیشتری نیاز دارید؟
امیدواریم همه اطلاعاتی که در اینجا وجود دارد در تصمیم گیری در مورد تجهیزات اسپرسو به شما کمک کرده باشد. اکیداً توصیه می شود با یکی از مشاوارن ما در گروه قهوه سازان امیر آسا قرار ملاقات بگذارید.
بیایید و قبل از تصمیم گیری ما را ببینید. مشاوران ما می توانند تجهیزات را به شما نشان دهند و جزئیات بیشتری از ویژگی های تجهیزات را توضیح دهند.