دستگاه اسپرسو ساز گروهی
یک دستگاه اسپرسو ساز گروهی می تواند از یک یا دو دسته استفاده کرده و یک یا دو اسپرسو تولید کند. اسپرسو دو نفره را می توان به دو اسپرسو منفرد تقسیم کرد. این بدان معناست که می توانید با یک گروه یک قهوه تکی معمولی ، یک قهوه دوتایی بزرگ یا دو قهوه منفرد معمولی تهیه کنید. اساساً یک گروه می تواند همزمان دو اسپرسو ، دو گروه چهار اسپرسو و سه گروه شش اسپرسو به طور همزمان بسازد.
نیاز محیط های کار به دستگاه های اسپرسو ساز
یک دستگاه اسپرسو ساز تنها برای فروشگاه های کوچک مانند ادارات یا ساندویچ بارها و رستوران های کوچک مفید است. اکثر کافی شاپ ها از دستگاه اسپرسو دو یا سه گروه استفاده می کنند. در واقع به تعداد قهوه ای که در روز می زنید بر نمی گردد ، بلکه به این بستگی دارد که می خواهید چند فنجان را همزمان تولید کنید.
اگر به طور معمول فنجان های بزرگ دارید یا اگر برای هر نوشیدنی دو فنجان می زنید ، ممکن است تصمیم بگیرید که به جای دو گروه ، از سه گروه استفاده کنید. اگر به صورت استاندارد از تک استفاده می کنید ، معمولاً دو گروه خوب است ، زیرا می توانید همزمان چهار قهوه درست کنید.
مشخصات انواع دستگاه های تکی و گروهی
درجه حرارت سه گروه نسبت به دستگاه اسپرسو دو گروه کمی پایدار تر است. اگرچه این بیشتر در تئوری است ، ما در زندگی واقعی تفاوتی را متوجه نشده ایم. یک دستگاه سه گروهی مطمئناً مخزن بزرگتری برای بخار دارد زیرا دیگ بخار بزرگتر است. بنابراین شما در یک زمان خروجی بیشتری از آب گرم دارید. هنگام استفاده از آب گرم دستگاه اسپرسو همیشه مراقب باشید. هرچه آب گرم بیشتری خارج کنید ، گرمای دستگاه بیشتر از بین می رود. دیگ بخار با آب سرد پر می شود و دستگاه را دوباره خنک می کند. کمی آب خوب است ، اما فقط به کاهش دما توجه داشته باشید. دستگاه های اسپرسو جمع و جور دارای دیگ های کوچکتر هستند ، معمولاً دیگ های پنج لیتری در مقایسه با دیگ های ده لیتری در اکثر دو گروه موجود هستند بنابراین یک اسپرسو جمع و جور نباید به عنوان دیگ آب گرم استفاده شود.
با ما در گروه اسپرسو ساز همراه باشید و به بهترین ها دسترسی پیدا کنید.