دستگاه نیمه اتوماتیک اسپرسو ساز
دستگاه های اسپرسو ساز اتوماتیک دارای دکمه هایی هستند که می توانند بر روی حجم خاصی تنظیم شوند. معمولاً دستگاه های اسپرسو اتوماتیک دارای چهار دکمه هستند ، یکی برای رسترتو ، یکی برای اسپرسو ، یکی برای رسترتو دوتایی و دیگری برای اسپرسو دو نفره ، با این حال ، دکمه ها می توانند به راحتی با هر میزان دلخواه باریستا برنامه ریزی شوند.
دستگاه اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک
دستگاه های قهوه ساز اسپرسو نیمه اتوماتیک به تنظیم مقدار مورد نظر نیاز دارند. باریستا باید به استخراج نگاه کند و تصمیم بگیرد که چه زمانی باید استخراج متوقف شود. ماشین های نیمه اتوماتیک این مزیت را دارند که کمتر می توان از نظر ماشین اشتباه کرد. با این حال ، بیشتر بستگی دارد که باریستا کار خوبی انجام دهد. همچنین می توانید در مورد دستگاه اسپرسو دستی تصمیم بگیرید. ماشین های دستی از اهرم های قدیمی کشش دستی استفاده می کنند. باریستا اهرم را پایین می آورد و آن را رها کرده یا به عقب فشار می دهد تا قهوه را استخراج کند. مزیت بزرگ در اینجا این است که دستگاه اسپرسو نیازی به پمپ ندارد و آن را بسیار قابل اعتماد می کند. برخی از دستگاه های دستی قهوه فوق العاده ای تولید می کنند ، برخی دیگر بسیار ضعیف ، اگر این مسیری است که می خواهید طی کنید ، لطفاً اطمینان حاصل کنید که تمرینات را به بخش بزرگی از برنامه معمول خود تبدیل کرده اید.
اهمیت بخار در ساخت اسپرسو
بخار چقدر اهمیت دارد؟ ما فکر می کنیم این بسیار مهم است زیرا بیشتر نوشیدنی هایی که تولید می کنید با اسپرسو و شیر بخار پز تهیه می شوند. قدرت بخار مهم است. دستگاهی که قدرت بخار کافی را تولید نمی کند ، شیر کاملاً بخار پز و بافت دار تولید نمی کند. این نیرو برای وادار کردن حباب های هوا به صورت متراکم به شیر و همچنین مهمتر از آن ، چرخاندن شیر به اطراف لازم است. چرخاندن شیر بسیار مهم است زیرا حباب های هوا را در شیر بهتر مخلوط می کند. برخی از دستگاه های اسپرسو قدرت بخار ضعیفی تولید می کنند و بنابراین ایجاد کف خوب را سخت تر می کنند. یک باریستای حرفه ای باید بتواند روی هر دستگاه اسپرسو ساز قهوه زیبا درست کند ، اما در حالت ایده آل شما دستگاهی می خواهید که با باریستا کار کند ، نه در مقابل آنها باشد.