گونه های مختلف دستگاه های اسپرسو ساز
سه طعم پررنگ: نیمه خودکار ، کاملاً خودکار و فوق خودکار دو دسته اول در نحوه کنترل جریان آب از طریق پورتا فیلتر متفاوت هستند. دستگاههای نیمه اتوماتیک تعیین حجم آب برای هر ضربه را به عهده باریستا می گذارند.
آنها باید از یک اهرم یا دکمه برای شروع و توقف جریان آب تحت فشار از طریق زمین استفاده کنند. ماشین های تمام اتوماتیک این فرآیند را خودکار می کنند. باریستا فقط باید اندازه و طول عکس را از منو انتخاب کند و دستگاه مقدار انتخاب شده را پخش می کند. تقریباً همه دستگاه های اسپرسو ساز مدرن به طور خودکار فشار و دمای مناسب آب را ارائه می دهند ، بنابراین اینها عواملی نیستند که باریستا باید نگران آنها باشند.
دستگاه نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک
هر دو نوع نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک آن را به باریستا می سپارند تا دانه ها را آسیاب ، و پر کند، فرآیندی که چالش های منحصر به فرد خود را دارد. به ماشین هایی که آن مرحله را خودکار می کنند ماشینهای فوق اتوماتیک می گویند. آنها دانه های قهوه تازه را از یک قیف جدا شدنی می گیرند، آنها را آسیاب می کنند، آنها را در پورتا فیلتر می ریزند و تفاله های مصرف شده را در ظرف زباله می ریزند.
اپراتور کار دیگری ندارد جز اینکه دستگاه را پر از دانه قهوه نگه دارد، زمانی که می خواهد یک فنجان اسپرسو بخورد دکمه ای را فشار دهد و وقتی ظرف پر شد ظرف را خالی کند. در این مورد، تنها مرحله آماده سازی نوشیدنی که خودکار نیست، کف کردن شیر برای دستور العمل های مربوطه است. ماشینهای کمتر خودکار باریستاها را کنترل می کنند که بر ویژگی های ظریف نوشیدنی های اسپرسو تنظیم شده و بسیاری از صاحب نظران استدلال می کنند که یک فنجان دست ساز بی نظیر است.
اما از نظر عملی، بسیاری از اپراتورها منابع لازم برای آموزش هر یک از کارکنان را در سطح مورد نیاز برای کار با یک ماشین پیچیده ندارند. به همین دلیل است که ماشین های اتوماتیک و فوق خودکار در بخش های خاصی که گردش مالی کارگران زیاد است ترجیح داده میشوند. آنها به طور مداوم نوشیدنی های جامد را به صورت عکس پشت سر هم تولید می کنند، با احتمال کمی خطای اپراتور.
ایران اسپرسو ساز همواره همراه همیشگی شما در انتخاب دستگاه های اسپرسو ساز است. با ما همراه باشید.