۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲
iranespressosaz@gmail.com
پنل کاربری
  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • تیتر آموزش ها
    • دوره مقدماتی مکانیک ماشین اسپرسو
    • دوره پیشرفته مکانیک ماشین اسپرسو
  • محصولات
  • خدمات
    • ثبت گارانتی
    • تعمیرات
  • مقالات
  • ایران اسپرسوساز
    • سوالات متداول
    • درباره ما
    • تماس با ما
محصول به سبد شما افزوده شد.

دستگاه های اسپرسو ساز

Posted on آبان 2, 1400
بدون دیدگاه

گونه های مختلف دستگاه های اسپرسو ساز

سه طعم پررنگ: نیمه خودکار ، کاملاً خودکار و فوق خودکار دو دسته اول در نحوه کنترل جریان آب از طریق پورتا فیلتر متفاوت هستند. دستگاههای نیمه اتوماتیک تعیین حجم آب برای هر ضربه را به عهده باریستا می گذارند.

آنها باید از یک اهرم یا دکمه برای شروع و توقف جریان آب تحت فشار از طریق زمین استفاده کنند. ماشین های تمام اتوماتیک این فرآیند را خودکار می کنند. باریستا فقط باید اندازه و طول عکس را از منو انتخاب کند و دستگاه مقدار انتخاب شده را پخش می کند. تقریباً همه دستگاه های اسپرسو ساز مدرن به طور خودکار فشار و دمای مناسب آب را ارائه می دهند ، بنابراین اینها عواملی نیستند که باریستا باید نگران آنها باشند.

دستگاه نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک

هر دو نوع نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک آن را به باریستا می سپارند تا دانه ها را آسیاب ، و پر کند، فرآیندی که چالش های منحصر به فرد خود را دارد. به ماشین هایی که آن مرحله را خودکار می کنند ماشینهای فوق اتوماتیک می گویند. آنها دانه های قهوه تازه را از یک قیف جدا شدنی می گیرند، آنها را آسیاب می کنند، آنها را در پورتا فیلتر می ریزند و تفاله های مصرف شده را در ظرف زباله می ریزند.

اپراتور کار دیگری ندارد جز اینکه دستگاه را پر از دانه قهوه نگه دارد، زمانی که می خواهد یک فنجان اسپرسو بخورد دکمه ای را فشار دهد و وقتی ظرف پر شد ظرف را خالی کند. در این مورد، تنها مرحله آماده سازی نوشیدنی که خودکار نیست، کف کردن شیر برای دستور العمل های مربوطه است. ماشینهای کمتر خودکار باریستاها را کنترل می کنند که بر ویژگی های ظریف نوشیدنی های اسپرسو تنظیم شده و بسیاری از صاحب نظران استدلال می کنند که یک فنجان دست ساز بی نظیر است.

اما از نظر عملی، بسیاری از اپراتورها منابع لازم برای آموزش هر یک از کارکنان را در سطح مورد نیاز برای کار با یک ماشین پیچیده ندارند. به همین دلیل است که ماشین‌ های اتوماتیک و فوق‌ خودکار در بخش‌ های خاصی که گردش مالی کارگران زیاد است ترجیح داده می‌شوند. آنها به طور مداوم نوشیدنی های جامد را به صورت عکس پشت سر هم تولید می کنند، با احتمال کمی خطای اپراتور.

ایران اسپرسو ساز همواره همراه همیشگی شما در انتخاب دستگاه های اسپرسو ساز است. با ما همراه باشید.

Post Views: 352
دسته بندی: اخبار
برچسب ها: اسپرسو ساز خانگی, اسپرسو ساز شیراز, انواع اسپرسو ساز, ایران اسپرسو ساز, تعمیر اسپرسو ساز, خرید اسپرسو ساز

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دو × 4 =

نوشته‌های تازه

  • نکات طلایی استفاده و نگهداری از اسپرسوساز آبان 2, 1400
  • معرفی قطعات و آموزش تعمیر اسپرسوساز آبان 2, 1400
  • دلایل خرابی دستگاه اسپرسوساز آبان 2, 1400
  • چهار نوع از انواع قهوه ساز آبان 2, 1400
  • مشکلات دستگاه اسپرسوساز آبان 2, 1400

دسته‌ها

  • اخبار (372)
  • شناخت ماشین اسپرسو (2)

اسپرسو ساز

از اینکه ما را انتخاب کرده اید از شما سپاس گذاریم
شرکت خدماتی قهوه سازان امیر آسا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با برند آکو کافی شروع به فعالیت کرد که پس از دوسال به دلیل تغییر حیطه کاری خود از روستری و سرو به تجهیزات و کافی استور با نام مجموعه آقای قهوه در سال ۱۳۹۵ به فعالیت خود ادامه داد که پس از دوسال فعالیت بااین نام تعمیرگاه تجهیزات کافه ای را برای اولین بار در جنوب کشورتاسیس کرد …

نمادهای اعتماد

logo-samandehi

اطلاعات تماس

ایمیل:

Iranespressosaz@gmail.com

شماره تماس:

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۲

۰۹۰۲۶۶۶۶۵۴۸

۰۷۱۳۸۲۴۷۴۱۵

آدرس:

شیراز ، بلوار رحمت ، خیابان معرفت ، نبش کوچه ۳

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

©طراحی شده توسط تیم توسعه نرم افزاری پی اس سی آر

  • خانه
  • درباره ما
  • تماس با ما