گروه ها ، دسته های دسته ای و سبد های فیلتر
یک دستگاه اسپرسو ساز تجاری دارای یک یا چند “گروه” خواهد بود که گاهی اوقات “سر گروه” نیز نامیده می شوند. گروه مکانی است که دسته گروه در آن قرار می گیرد. دسته گروهی ، سبد فیلتر را که قهوه آسیاب شده در آن قرار دارد ، نگه می دارد.
دسته گروهی با سبد فیلتر و قهوه در سر گروه قرار می گیرد و با کمی پیچش مچ در جای خود قفل می شود تا شما را قادر می سازد تا عصاره اسپرسو را انجام دهید. استخراج توسط سوئیچ های روی پنل جلویی کنترل می شود.
سوئیچ های کنترل و لغو دستی برای هر گروه
برای دستگاه اسپرسو نیمه اتوماتیک ، یک سوئیچ یا اهرم روی پنل جلویی برای شروع و توقف جریان تحت فشار آب به داخل گروه برای استخراج اسپرسو استفاده می شود.
یک سوئیچ متفاوت برای هر اندازه شات (یک و دو ، و شاید یک یا دو تای دیگر) برای هر گروه وجود خواهد داشت. تنها کاری که اپراتور باید انجام دهد این است که دکمه صحیح را برای استخراج فشار دهد. در دستگاه های اسپرسو کاملاً تجاری ، یک سوئیچ دستی لغو دستی نیز وجود خواهد داشت.
این اساساً همان سوئیچ کنترل است که روی دستگاه اسپرسو نیمه اتوماتیک است. به شما این امکان را می دهد که جریان آب تحت فشار را به صورت گروهی روشن یا خاموش کنید. هنگامی که دستگاه اسپرسو را تمیز می کنید ، سوئیچ دستی استفاده می شود و به طور کلی برای تنظیم اندازه هنگام کنترل های اتوماتیک دستگاه اسپرسو استفاده می شود. سوئیچ لغو دستی نیز برای شستن دسته و سبد فیلتر قبل از قرار دادن در محوطه تازه برای شلیک بعدی استفاده می شود.
دستگاه های پیشنهادی ما را برای رسیدن به بهترین کیفیت انتخاب کنید. ما در گروه ایران اسپرسو ساز حضور داریم که برای شما بهترین ها را به ارمغان بیاوریم.