دستگاه اسپرسو ساز خانگی
اکثر دستگاه های اسپرسوساز خانگی دستگاه های تک دیگ هستند، به این معنی که از همان عنصر گرمایشی برای استخراج اسپرسو استفاده می کنند که برای بخارپز کردن شیر استفاده می کنند. دمایی که برای بخارپز کردن شیر و کشیدن شات اسپرسو نیاز دارید متفاوت است، بنابراین اکثر دستگاههای خانگی به مدت زمان انتظار بین هر کار نیاز دارند.
با تهیه کاپوچینو های هشت انسی تست شده که بخارپز کردن روی هر دستگاه چقدر آسان است (بسیاری از مغازهها کاپوچینو را در اینجا در فنجان شش اونسی سرو میکنند، اما وعدههای معمولی را تا هشت اونس عرضه میکنند، بنابراین میخواستم آنچه را که بیشتر مردم تصور میکنم تقلید کنم. استفاده خواهد شد).
ما همچنین ارزیابی کردم که چقدر آسان است از کشیدن شات به بخار دادن شیر، به ویژه در ماشین های تک دیگ بخار که از مکانیزم یکسانی برای ایجاد آب گرم یا بخار استفاده میکنند. در انتهای سطح ابتدایی ماشینهای خانگی، ماشین های تکبویلر دوکاره زیادی را خواهید دید که میتوانند دم کنند یا بخار کنند، اما نه هر دو را به یکباره. ما زمانبندی کردیم که چقدر سریع میتوانیم بین عملکردهای هر دستگاه حرکت کنیم.
تست سهولت استفاده
یک ماشین باید آسان برای استفاده باشد ، بیشتر ماشین های خانگی از شما می خواهند که مخزن آب و سینی چکه را بردارید. این کار میتواند در مواقعی کار سختی باشد. چه نشانه های بصری وجود دارد که به مصرف کننده می گوید چه زمانی سینی چکه را عوض کنم یا مخزن را پر کنم ، دستگاههای اسپرسوساز نیز مستعد رسوبگیری هستند، بنابراین توانایی جدا کردن آسان دستگاه، تمیز کردن و کنار هم قرار دادن آن به حفظ طول عمر آن کمک میکند.
پاسخ تمامی سوالات شما در ایران اسپرسو ساز پاسخ داده میشود ، ما با تجربه یک دهه ایی میتوانیم تمامی دستگاه های اسپرسو ساز را برای شما مو شکافانه توضیح دهیم. برای دسترسی به بهترین ها با ما همراه باشید.