درست کردن قهوه سیاه
دانه های درشت که قهوه تازه کشت شده را در دسته بندی های کوچک خریداری کنید. دانه ها را در معرض هوا یا نور خورشید قرار دهید، تا برشته شوند سپس آسیاب شوند تا برای درست کردن قهوه آماده شوند که هرچه دانه های آسیاب شده پودر ریز تری داشته باشند در نتیجه قهوه ای که دم می شود غلیظ تر اما طعمی تلخ تر دارد.
تمیز کردن قهوه ساز
فیلترهایی تهیه کنید که برای قهوه ساز شما مناسب هستند. اگر شک دارید که آیا قهوه ساز شما مدتی است تمیز نشده است و فیلتر های آن تعویض نشده باشد حتما فیلتر ها را تعویض کنید، اگر فیلترهای قهوه ساز نو است و کمی کثیف شده است ابتدا کمی زمان بگذارید آن را تمیز کنید تا بهترین طعم ممکن را داشته باشید. فیلترها را در هنگام تمیز کردن با مخلوطی از نصف سرکه سفید مقطر و نصف آب اجرا کنید. برای اطمینان از اینکه باقیمانده سرکه به طور کامل پاک شده است، دو لیوان اضافی آب را به آن اضافه کنید. برای مناطقی که آب تصفیه کمی دارند یا آب دارای گچ باشد، نسبت بیشتری از سرکه به آب در نظر بگیرید. تمیز کردن را هر ماه تکرار کنید.
آسیاب دانه ها
دانه های قهوه خود را هر روز قبل از دم کردن درآسیاب فرز یا آسیاب تیغه ای آسیاب کنید. آسیاب های فرز یکنواخت ترین قهوه آسیاب شده را ارائه می دهند. با این حال، آنها بسیار گران تر از آسیاب های تیغه ای کوچک هستند. اگر از آسیاب تیغه ای استفاده می کنید، در طول آسیاب آن را چندین بار تکان دهید تا سطح یکنواخت تری ایجاد شود.
تفاله قهوه با اندازه های مختلف را امتحان کنید
هرچه پودر دانه ها ریزتر باشد، طعم غلیظ تری از آنها خواهید گرفت. با این حال، پودر دانه ریزتر همچنین می توانند منجر به دم شدن قهوه تلخ تر شوند. تقریباً دو و سه چهارم قاشق غذاخوری استفاده کنید. قهوه در هر هشت اونس فنجان با گذشت زمان، خواهید دید که چند پیمانه از دانه های قهوه این مقدار تفاله تولید می کند. مقدار آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.
بهترین نتیجه
انتخاب کنید که ویژگی گرم شدن خودکار قهوه ساز خود را خاموش کنید. اکثر قهوه سازها طوری برنامه ریزی شده اند که در دمای دویست درجه فارنهایت (نود وسه درجه سانتیگراد) کامل قهوه را دم کنند، اما ویژگی گرم کننده می تواند قهوه دم شده را بجوشاند و طعم آن را تلخ کند. برای بهترین نتیجه، قهوه سیاه تازه دم شده را بلافاصله بنوشید.
ایران اسپرسو ساز در تلاش است تا رضایت شما عزیزان را بدست آورد.